lunes, 2 de mayo de 2022

QUÈ PASSA EN LA IMATGE?



La setmana passada Aina ens va presentar una imatge on apareixia una situació, i  per parelles, vam haver d'escriure què passava i com es trobaven els personatges.

Els iaios li regalen un osset de peluix i la iaia està sorpresa perquè el bebé a aprés a caminar i l'avi està content. (Jara i Alan)

L'aniversari de Joan és hui i està molt content perquè els seus iaios li han regalat un osset i li ha agradat molt. (Cloe i Pablo)

Hi havia una vegada una xiqueta qeu es deia Maria. Va anar a casa dels seus iaios i li van donar una sorpresa perquè era el seu aniversari. El iaio i la bebé estan contents i la iaia està sorpresa. (África i Aitor)

Erik està content perquè el iaio li vol donar un peluix i un sonall. La iaia està impressionadad peqruè el bebé camina. (Nicolás i Victoria)

L'àvia i l'avi han anat al supermercat a comprar-li joguines al xiquet. El xiquet està content perquè li han comprat joguets. El xiquet se diu Adrian, l'àvia se diu Maria i l'avi se diu Álvaro. (Helena i Izan)

Un dia el bebé Bruno començà a caminar i el iaio Alberto agafà els joguets preferits de Bruno  perquè aprenguera a  caminar. (Lena i Stefan)

Ricardo estava en la seua habitació i els avis són Sus i Salma. Sus i Salma estan content perquè Ricardo ha ha aprés a caminar. (Soah i Hidaya)

Lola està en la casa dels seus iaios. Li van llevar el xupa-sup i estava trista, no volia el peluix, soles volia el xupa-sup. La iaia i el iaio estaves asustats i no sabien què fer. (Martina i Kawtar)

Els avis de Pepe li regalen un joguet i Pepe es posa molt content perquè és el seu aniversari. Pepe es passa tot el dia jugant amb l'ós de peluix i se sent bé. (Thais i Diego)

Rocio està contenta perquè li han comprat un osset de peluix i una maraca. Jose està content perquè jugue amb Rocio. Vanesa està sorpresa perquè Rocio sap caminar. (Lucas i Lia)

Hi havia una vegada un bebé que se deia Manel i una vegada el seu iaio li va regalar un osset i un maraca. La seua iaia se va quedar sorpresa perquè no ho sabia.  (Vega i Érik)

El bebé està en la casa del iaio Blah i en la casa de la iaia Pepa i la iaia està sorpresa perquè aprengué a caminar. El iaio està content. (Nahya i Alegría)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

ELS JOCS OLÍMPICS EN CAPSES D'APRENENTATGE

Fa dues setmanes  vam començar un nou projecte dedicat als Jocs Olímpics, però no el treballem amb la metodologia d'ABP, sinò amb 7 caps...