viernes, 29 de abril de 2022

DESCRIVIM ANIMALS



Inma ens ha preparat unes fitxes perquè descrivim animals seguint uns passos. El primer dia tots i totes vam descriure una vaca, però després, cadascú ha anat descrivint altres animals. Després de fer la descripció, l'hem llegida als companys i companyes.


És una vaca, té quatre potes i una cua. Menja herba, viu a la granja i camina. Ens dóna llet i fem formatge, iogurts i batuts. (Alan)

La vaca és un animal amb quatre potes, dos banyes i una cua. Té peungles com un cavall i menja herba amb la boca. És una animal molt gran. (Stefan)

És una vaca gran, té quatre potes i una cua. En el cap té dos banyes. Menja herba i viu a la granja. Camina en les quatre potes i ens dóna llet. (Alegria)

La vaca és gran, té quatre potes, una cua, banyes i taques negres. Menja herba i viu a la granja. Ens dóna llet per fer iogurt i formatge i ens el mengem i bevem. (Nicolás)
 
És una papallona i és xicoteta. Li agrada menjar insectes xicotets. Es desplaça en dos ales i viu en la naturalesa. (Vega)
 
La papallona és un insecte xicotet. Té ales, dos ulls i dos antenes. Menja néctar de flors i viu al bosc. Es desplaça volant en les ales de colors. (Izan)
 
Es un cavall. És gran i té 4 potes. Menja herba i viu en la granja. Camina en les potes. Naix de la panxa de la mare. (Lena) 

És una gallina, és xicoteta, té un bec, dos potes i té plomes. Menja dacsa, cucs  i lletuga. Viu a la granja o al camp. Se desplaça caminant i vola una miqueta. Les seues cries naixen d'ous. Ens dóna ous per a  menjar. Quan se van velletes ens els mengem. (Lia)

És una serp. És llarga i mitjana. Menja insectes i viu en la jungla i en el bosc. Es desplaça arrastrant-se i té una llengua molt llarga. (Cloe)



 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

INVENTEM CÒMICS A PARTIR DE SITUACIONS

En classe hem creat còmics a partir d'una llista de temes que se'ns va proposar. Ací deixem alguns i també les situacions presentades.