miércoles, 25 de mayo de 2022

DESCRIVIM MITJANS DE TRANSPORT

 

Seguim fent descripcions pas a pas. La setmana passada vam fer sobre mitjans de transport. Primer de tot fem algunes descripcions de forma oral i després, cadascú fa la seua.

El camió de bombers és un mitjà de transport i és gran. Té una mànega, unes escales i 4 rodes. Va per camins de muntanya i solta aigua per apagar el foc i per rescatar les persones. (Lucas)

La bicicleta és un vehicle menut. Té dos rodes, un manillar i un seient. Pot anar per un carril bici i per camins de muntanya. Cap una persona i algun paquet. (Vega)

El  tren és un mitjà de transport llarg. Circula per la via i pot transportar carga i també transporta persones. Té vagons i va en motor. (Kawtar)

L'avió és un vehicle gran. Té ales i dins hi ha cadires. Circula per l'aire. Pot transportar moltes persones, famílies senceres i caixes. (Aitor)

El vaixell és un mitjà de transport gran. Té motor i un àncora, una bandera, flotadors, té camarots i una antena. Circula per l'aigua i les oles grans.  Tranporta persones, mercaderies i paquets. (Nicolás)

El camió de bombers és un mitjà de transport. És un vehicle gran. Té quatre rodes grans, unes escales, té un mànega i una sirena. Circula per les carreteres i camins. Van els bombers per apagar el foc i ajudar a les persones. (Alegría)

La bici és un mitjà de transport. És un vehicle menut. Té dos rodes, un manillar, pedals i un seient. Va per la carretera, per la muntanya i el carrer. Pot dur persones, patates i motxilla. (Alan)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

EL VERB

Després de treballar els verbs hem creat Visuals Thinkings amb els conceptes més importants.