jueves, 26 de mayo de 2022

INVENTEM HISTÒRIES AMB PARAULES QUE COMENCEN PER D


Este mes "Un món ple de paraules" ha estat dedicat a la lletra D. Per aquest motiu, després de una sopa de lletres de paraules que comencen per aquesta lletra, hem hagut d'inventar una història amb elles. Deixem ací algunes.

EL DRAC I ELS INCENDIS.
En un desert molt llunyà hi havia un drac que s'havia menjat una guindilla i no parava de tirar foc i cremava totes les cases. No sabien què fer per apagar les cases i que el drac no fera incendis. Al final li van portar moltes garrafes de llet freda perquè se calmara. Van cridar al camió de bombers per apagar les cases. Al final se va calmar i van apagar les cases. (Martina)



EL DOFÍ QUE ES VA ESCAPAR
Hi havia una vegada un drac i un dinosaure que vivien al desert i els agradava jugar al dominó i als daus. Un dia el drac i el dinosaure van anar a l'Oceanogràfic i van vore un dofí. Després van anar a vore un tauró, però van tornar altra vegada al vore el dofí i ja no estava, s'havia escapat. Aleshores van anar al mar a buscar-lo i de sobte van vore el dofí i després el van tornar a l'Oceanogràfic. (Thais)

EL DINOSAURE
Hi havia una vegada una xiqueta que vivia en un desert. La xiqueta estava jugant en una amiga i de repent un drac va aparéixer i se va emportar a la xiqueta. Van passar per damunt d'un mar en dofins. El drac la va dormir i se la va emportar a una cova. I el drac tenia unes dents molt afilades. Per la nit va aparèixer un dinosaure i li va contar un conte d'un xiquet que estva en un carrer i una xica li va donar diners. Li va portar al metge perquè s'havia tallat el di i la història se va acabar. El dinosaure  la va emportar a la seva casa i el dinosaure se'n va anar corrents a la seua casa. La xiqueta se va dutxar. Després se'n va anar en la seua amiga a jugar al dominó en temps i el temps el van cantar en un despertador. (Cloe)

LA XIQUETA I EL DESPERTADOR
Un dia una xiqueta que s'anomenava Lili tenia un dofí molt juganer. Menjava molts caramels i a Lili li feia mal la dent. Per la nit el despertador sonava i sonava i no parava de sonar. A Lili li feia molt de  mal la dent. Després va anar al dentista i a visitar el seu amic dofí i mai més va menjar caramels. 

Laia estava domint. Pel matí va sonar el despertador. Amb el di va assenyalar el dau i el dominó i es va posar a jugar. Després va anar a València al Bioparc, on  i havia paisatges que semblaven deserts. També hi havia animals pareguts als dracs i als dinosaures. Va anar també a l'Oceanogràfic a veure dofins. Va pagar amb uns diners que tenia estalviats. Quan va arribar a casa es va dutxar abans d'anar al dentista perquè li feia mal una dent. (Alegria)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL LLIBRE

Esta setmana hem celebrat en l'escola,  el dia del llibre. Entre les activitats que hem realitzat estan un arbre lector, anar a infantil...