lunes, 16 de mayo de 2022

INVENTEM HISTÒRIES A PARTIR D'UNA IMATGE

 


Hui, en la sessió d'emocions, que fem amb Aina, hem descrit, per parelles, una imatge. A banda d'escriure el que passa, havíem d'escriure quina emoció tenia cada personatge de la imatge. 

A Joan li han caigut uns iogurts, el pare està enfadat i la mare està enfadada també. Joan està esglaiat perquè  se li han caigut els iogurts. Els seus pares li van dir que els replegara del terra i els replegar.  (Kawtar i Cloe)

El pare Stefan i la mare Carla veuen al fill Carlos que havia tirat molts iogurts de maduixa. El fill estava esglaiat, la mares estava sorpresa i el pare estava enfadat, però  el fill estava recollint i els pares estaven més i més contents. El fill va dir que no tornaria a fer-ho. (Aitor i Stefan)

Hi havia una vegada un xiquet que anava amb un muntó  de iogurts i els iogurts es van caure i es van obrir. El xic de la tenda es va enfadar i la xica es va quedar sorpresa i el xic es va  quedar molt trist. Al final els xics de la tenda es van calmar i van tirar els iogurts  a la paperera i van netejar els iogurts del terra. (Àfrica i Vega)

El xiquet feia malabars en els iogurts i va girar el cap i els iogurts se van caure. L'adult se va enfadar moltíssim i la senyora estava sorpresa i el xiqueta estava trist. El xiquet va netejar el terra i va agranar els pots de iogurt. (Victoria i Lucas)

Pablo està en el supermercat. Està avergonyit peruqe li han caigut els iogurts i el xic del mercata s'ha enfadat i la xica està sorpresa. Al final Pablo va recollir els iogurts. (Alan i Alegria)

Pablo va anar al supermercat, va fer el loco i van caure varis iogurts de maduixa. Maria i Carlos el van vore, Maria estava sorpresa i Carlos estava enfadat i Pablo, esglaiat. Pablo va decidir netejar-lo i pagar-lo i va demanar perdó. (Lia i Izan)

Hi havia una vegada un xiquet que se deia Alex. Un dia Alex anava a colocar els iogurts i després es pares van anar  i van veure al seu fill Alex. El pare estava enfadat i la mare estava sorpresa i el xiquet estava nerviós perquè va tirar els iogurts de l'estanteria. Però després va replegar els iogurts i fregà el piso. (Erik i Thais)

Un dia en el supermercat un xiquet estava preocupat perquè se li havia caigut un iogurt i se li havia trencat. Els treballadors estavan enfadats en el xiquet, que se deie Érik. La treballadora se deia Lia i el treballador, Pablo. Al final els treballadors se van donar compte de eque no va ser ell i ja se van disculpar en el xiquet. (Nicolás i Helena)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

EL VERB: VISUAL THINKING

Després de treballar els verbs hem creat Visuals Thinkings amb els conceptes més importants.