lunes, 2 de mayo de 2022

QUÈ PASSA EN LA IMATGE?



La setmana passada Aina ens va presentar una imatge on apareixia una situació, i  per parelles, vam haver d'escriure què passava i com es trobaven els personatges.

Els iaios li regalen un osset de peluix i la iaia està sorpresa perquè el bebé a aprés a caminar i l'avi està content. (Jara i Alan)

L'aniversari de Joan és hui i està molt content perquè els seus iaios li han regalat un osset i li ha agradat molt. (Cloe i Pablo)

Hi havia una vegada una xiqueta qeu es deia Maria. Va anar a casa dels seus iaios i li van donar una sorpresa perquè era el seu aniversari. El iaio i la bebé estan contents i la iaia està sorpresa. (África i Aitor)

Erik està content perquè el iaio li vol donar un peluix i un sonall. La iaia està impressionadad peqruè el bebé camina. (Nicolás i Victoria)

L'àvia i l'avi han anat al supermercat a comprar-li joguines al xiquet. El xiquet està content perquè li han comprat joguets. El xiquet se diu Adrian, l'àvia se diu Maria i l'avi se diu Álvaro. (Helena i Izan)

Un dia el bebé Bruno començà a caminar i el iaio Alberto agafà els joguets preferits de Bruno  perquè aprenguera a  caminar. (Lena i Stefan)

Ricardo estava en la seua habitació i els avis són Sus i Salma. Sus i Salma estan content perquè Ricardo ha ha aprés a caminar. (Soah i Hidaya)

Lola està en la casa dels seus iaios. Li van llevar el xupa-sup i estava trista, no volia el peluix, soles volia el xupa-sup. La iaia i el iaio estaves asustats i no sabien què fer. (Martina i Kawtar)

Els avis de Pepe li regalen un joguet i Pepe es posa molt content perquè és el seu aniversari. Pepe es passa tot el dia jugant amb l'ós de peluix i se sent bé. (Thais i Diego)

Rocio està contenta perquè li han comprat un osset de peluix i una maraca. Jose està content perquè jugue amb Rocio. Vanesa està sorpresa perquè Rocio sap caminar. (Lucas i Lia)

Hi havia una vegada un bebé que se deia Manel i una vegada el seu iaio li va regalar un osset i un maraca. La seua iaia se va quedar sorpresa perquè no ho sabia.  (Vega i Érik)

El bebé està en la casa del iaio Blah i en la casa de la iaia Pepa i la iaia està sorpresa perquè aprengué a caminar. El iaio està content. (Nahya i Alegría)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

COMPAREM DOS MONUMENTS DE L'EDAT MITJANA

Aquest mes de setembre continuarem estudiant l'Edat Mitjana, projecte que se'ns va quedar a mitges el curs passat. Hui hem fet una r...