jueves, 14 de abril de 2022

INVENTEM HISTÒRIES AMB STORY CUBES

 

Esta setmana hem treballat amb un material nou, els Story Cubes. Amb ajuda d'unes plantilles, hem inventat, per parelles, divertides històries. 


 L'ABELLA I EL MONSTRE DE FOC

Fa molt de temps hi havia una abella que li agradava molt el pol·len. En un lloc molt llunyà, en un racó del món, hi havia un monstre que tenia un ull de foc. Un dia va anar a per l'abella. L'abella estava trista però va sonar el rellotge a les 2:30h i va anar a desdejunar i el monstre quedà derrotat, perquè l'abella li tirà molta aigua. (Alegria i Soah)


LA  FLOR MÀGICA I L'ABELLA

Hi havia una vegada una abella que vivia en un arbre. De sobte l'abella estava molt preocupada perquè va caure un tro. Va anar a una caseta. De repent va parar de tronar.Quan tot va acabar va aparèixer una flor màgica. (Vega i Nahya)


ELS SÚPERXIQUETS

Hi havia una vegada, en un castell, fa molt de temps, vivien una xiqueta i un xiquet que tenien un tortuga qeu se deia Tortugi. Per la vesprada se tancà la porta i la tortuga desparegué de repent. La xica i el xic salvaren a la tortua amb la clau li havien robat al guardià. (Érik i Alan)


EL XIQUET ENCANTAT

Hi havia una vegada un xiquet que vivia en un casa on hi havia una ovella misteriosa. Per la nit se convertia en una tortuga. U dia va caure un raig i va morir cremada. (Stefan i Pablo)

 

 L'ABELLA I EL PEIX

Hi havia una vegada un abella i una tortuga. La tortuga va mosegar a l'abella i la va tirar a la font. Va aparèixer un peix i va trobar a l'abella ofegant-se. Va trobar una llanterna i la posar com una rampa. Després va fer una foguera perquè l'abella s'eixugara. (Aitor i  


EL CASTELL CREMAT

Hi havia una vegada una abella que se va despertar en un castell. Va començar a cridar als bombers i va vindre la tortuga i ho va apagar tot. (Lucas i  

 

L'ABELLA QUE VA TROBAR UN ULL

Hi havia una vegada una abella que vivia en un edifici molt alt. De sobte en le escales del seu edifici es va trobar un ull i no sabia de qui era. Finalment van saber que era d'una ovella i van anar al teatre al vore "El rei Lleó". (Thais i Cloe) 

 

EL XIQUET I LA TEMPESTA. 

Hi havia una vegada un xiquet que vivia en un casa. Hi havia una tempesta i un i en la casa hi havia un iman i va atrarue el raig. El xiquet va tancar totes les portes i el raig se’n va anar i va eixir l’arc de Sant Martí. (Victòria i Àfrica)


 UNA XIQUETA QUE VA DESCOBRIR UN ATAC

Hi havia una persona que va vore estrellar-se un avió contra el pont. Quasi li xafa una persona i va pensar en cridar perquè s'apartara. (Martina i Lia) 

  

 

 

 



No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL LLIBRE

Esta setmana hem celebrat en l'escola,  el dia del llibre. Entre les activitats que hem realitzat estan un arbre lector, anar a infantil...