viernes, 1 de abril de 2022

EXPLICA EL CAP DE SETMANA D'UN VAMPIR

                                             

El cap  de setmana d'un vampir seria que quan se despertara fóra per les coves a despertar els seus amics vmapirs. Després se n'anirien volant a la ciutat, mentre les xiquets i les xiquetes estaren dormint, per xuplar-los la sang. El diumenge anirien a un restaurant per a vampirs, només per a vampirs. El restaurant de vampirs estaria en les coves perquè si fora en el carrer, se cremarien o les persones veurien als vampirs. (Thais)

 Jo me despertaria, aniria a desdejunar sany i per a mi seria riquíssima. Me ficaria la roba de vampir, la que siga, perquè me donari igual la roba que me ficara, i seria tota negra. Després aniria a dinar gent morta, animals, coses que tinguen sang, peo que tinguen molta sang. (Vega)

El dissabte vola i va a casa. el vampir dorm de dia, per la nit dorm un poquet més. S'alce i jugue un poquet més. Després va a buscar a gent i mossega un poquet. El diumenge aprén coses. (Alegria)

El dissbte es va alçar i se'n va anar volant a per menjar. Va trobar una serp i se va la va menjar per a dinar. Per la vesprada va anar a la cova de la seua cosina que se deia Vampirina i van berenar pastís de xiquet. Es feia de dia i el vampir se'n va anar a dormir. (África)

El dissabte va anar a veure la lluna i va beure sang. Li agradava jugar a futbol. El diumenge va anar a sopar a casa de la seua iaia i després va anar a jugar a futbol i va anar al parc per la nit. (Aitor)

Un vampir quan se desperta va a caçar xiquets i se'ls menja en patates fregides. El dissabte dorm tota la nit i el diumenge se'n va  a caçar. (Jara)

El dissabte per la nit me vaig anar a una discoteca amb la meua amia Sifia i amb Carlos. Després vam anar al supermercat a comprar xocolata i després de tres hores vma anar a la meua casa i vam fer una festa de pijames. (Lia)

El cap de setmana d'un vampir és que dormen en un arbre pel dia, i per la nit, se desperten i viatgen per les muntanyes, no caminen, volen. (Nicolás)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

EL VERB

Després de treballar els verbs hem creat Visuals Thinkings amb els conceptes més importants.