martes, 25 de enero de 2022

JUGUEM AL PARAULÒGIC amb la dinàmica 1-2-4Hui hem jugat a crear paraules amb el joc que tanta gent juga dia a dia amb el mòbil, Paraulògic. Nosaltres hem jugat fent servir la dinàmica 1-2-4 d'aprenentatge cooperatiu per a realitzar l'activitat i millorar els resultats. Us explique com ho hem fet:

Hem repartit una fitxa dividida en tres parts, una per al treball individual, una altra per al treball en parella i la tercera per a treball en equip. Hem projectat a la pissarra les lletres amb les quals havíem de crear paraules. 

En el primer pas,   cadascú busca les paraules que troba i les escriu en el seu lloc, durant cinc minuts.

En el segon pas, cada xiquet i xiqueta, comenta les seues paraules amb el company o companya del costat i les escriuen totes  en el lloc corresponent. També tenen cinc minuts.

El tercer pas consisteix en que les dues parelles comenten les paraules que han aconseguit, en grup de 4. Afegiran totes les paraules en el lloc corresponent, en cinc minuts més.

Finalment un membre de cada equip s'encarrega de dir les paraules que ha aconseguit tot l'equip. D'aquesta manera tots i totes participen  en el resultat final de l'activitat.

Deixe ací la plantilla que he creat per a l'activitat. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

DESCRIVIM MITJANS DE TRANSPORT

  Seguim fent descripcions pas a pas. La setmana passada vam fer sobre mitjans de transport. Primer de tot fem algunes descripcions de forma...