jueves, 30 de junio de 2022

INVENTEM HISTÒRIES LLANÇANT 3 STORY CUBES

La setmana passada ens vam inventar històries utilitzant els Story cubs. Esta vegada només havíem de llançar tres, i cadascú havia d'inventar-se una història on aparegueren les tres imatges que ens eixien.

Abans de començar, vam repassar els diferents aspectes que havien d'aparèixer: Introducció amb lloc i personatges, un cos on apareguera un problema i un final amb la solució al problema.

Hi havia una vegada un castell on vivia un rei i tot el poble. Hi havia un xiquet que voia ser metge, però quan algú se feia mal, ell no podia curar-lo perquè el rei no li deixava. Un dia el rei va anar a la terrassa i va vore un abella, la va agarrar en la mà i li va picar. El metge el va curar, i des d'eixe moment, ja va poder  curar a la gent. (Helena)

Hi havia una vegada un ull que se va trobar un iman, el va tocar i se va enganxar. Va menjar una poma,  va fer força i va eixir. (Lena)

Fa molt de temps, en una caseta havia un xiquet que va agarrar una motxilla i dins va ficar un entrepà i una llanterna i se'n va anar al desert. Després se van alçar uns rajos, va entrar a la piràmide i se va trobar uns símbols molt estranys. Va apretar el de la mà i va caure una roca gegant i se'n va anar corrents per un passadís secret. De repent va aparèixer una mòmia i se li va ocórrer encendre la llanterna. Al final li va dir a la mòmia si volia ser la seua amiga i van ser amigues. (Lia) 

Fa molt de temps hi havia un xiquet que tenia un somni i d'eixe somni va eixir una història. Eixa història era que el xiquet estava tranquil·let en sa casa esperant per anar al cole. Va anar al cole i se va trobar, en compte de xiquets i xiquetes, se va trobar a tots els xiquets i xiquetes sent ulls, i la profe sent un ull gegant. Després se va despertar i se va donar compte de que era un somni i que era l'hora perfecta. (Vega) 

Fa molt de temps hi havia una ovella que s'havia enterat de que a la terra anava a caure un raig. L'ovella s'havia posat molt trista i va decidir protegir la terra. L'ovella es va colar en un coet i va despegar. El raig s'estava apropant i el va parar tirant-li 100 litres d'aigua. Finalment els va contar tot als seus amics. (Soah)


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL DEPORTE AL M

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...