martes, 19 de abril de 2011

REDACCIÓ GUANYADORA EN EL CONCURS DEL DIA DEL LLIBRE

Pepet i el seu defecte, d'Elia Tena, ha segut la redacció guanyadora del 5é concurs de redacció que s'ha realitzat aquest any a l'escola per celebrar el dia del llibre. Aquest any la temàtica ha segut: Contes i rondalles fantàstiques.

PEPET I EL SE DEFECTE
Hi havia una vegada un xiquet anomenat Pepet. Pepet vivia a Vilafranca però el pobre, tenia un petit defecte, que era molt, molt xicotet. El pobre Pepet no tenia amics ni amigues perquè deien que era molt xicotet i no podien jugar amb ell.
Un dia per la nit, Pepet va sentir els seus pares que deis que dalt, al cim de la muntanya hi havia unmag que podia concedir dos desitjos per persona. Pepet, quan es van gitar els seus pares va agafar una bosseta i se'n va anar cap a la muntanya. Quan va arribar al cim de la muntanya, va veure una grandíssima casa, que era del mag Juliet. Pepet va entrar i enmig d'una llum divisar el mag Juliet. Juliet li va dir:
  • Què vols Pepet?
I Pepet li va contestar:
  • Vull ser gran.
El mag Juliet va dir unes paraules i Pepet va començar a fer-se gran, fins mesurar dos mestres vint centímetres.
Ara Pepet, com era tan alt no podia passar per les portes i no podia fer moltes coses. A l'altre dia, quan es va fer fosc, Pepet va tornar al cim de la muntanya. A l'arribar li va dir al mag Juliet:
  • Vull tornar a ser xicotet com abans, perquè m'he donat compte que dóna el mateix ser menut com alt.
I així ho va fer, el mag, va tornar a pronunciar les paraules màgiques i Pepet tornà a ser xicotet com abans. I a partir d'aquell moment, va tenir amics i van dir que dóna igual el tamany d'una persona, el que importa és l'amistat.
(Elia Tena Andrés)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL DEPORTE AL M

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...