lunes, 11 de abril de 2011

CONFERÈNCIES I TEATRE D'ENRIC VALOR

Aquest cap de setmana he tingut la sort de poder assistir a les conferències i teatre per commemorar el centenari del naixement d'Enric Valor, que s'han realitzat a Castalla, el seu poble natal.
Dissabte es van realitzar a l'IES de Castalla diferents conferències per tractar l'Enric Valor rondallaire.  Els ponents ens van presentar diferents aspectes  de les rondalles, com són les descripcions dels paisatges ,  l'estructura i llenguatge, o la psicologia social dels personatges.
Ahir diumenge vaig poder gaudir amb la representació de la rondalla Comencilda, Secundina i Acabilda, representada per Testa Teatre.
Des d'ací animo a la gent a que participe dels diferents actes que s'han preparat per conéixer de més a prop  i valorar del gran llegat que ens deixà Enric Valor en la nostra llengua.



2 comentarios:

  1. Sembla molt enriquidora aquestes jornades em pots informar de si en faran més o si es traslladaran a altres poblacions. Nosaltres el diumenge van celebrar la trobada d'escoles en valencia que estava dedicada a aquest gran rondallaire!!

    ResponderEliminar
  2. Hola Eva:
    el següent cap de setmana a Castalla fan una ruta literària i també hi ha conferències, entre altres activitats. Et passo el link del programa.
    http://issuu.com/castallaaldia/docs/100valor_programa

    Vanesa

    ResponderEliminar

ELS JOCS OLÍMPICS EN CAPSES D'APRENENTATGE

Fa dues setmanes  vam començar un nou projecte dedicat als Jocs Olímpics, però no el treballem amb la metodologia d'ABP, sinò amb 7 caps...