miércoles, 22 de septiembre de 2021

INVENTEM EL FINAL PER A UNA HISTÒRIA



La setmana passada van llegir una lectura sobre la senyoreta Despistada. Quan va anar a pagar al supermercat es va donar compte que no podia pagar... Com continuarà la història?

 La senyoreta Despistada arriba a la seua casa, agafa al cartera i va al supermercat, però en la cartera no té prou diners. (Soah) 

 La senyoreta Despistada va anar a comprar menjar i se li han oblidat els diners, va a la seua casa i se li han oblidat les claus i entra per la finestra. (Victoria)

 Diu que li cuiden el carro, se'n va a casa, agafa els diners i torna. (Cloe) Un home li va donar diners. (Pablo) 
 
La senyoreta Despistada va  anar a comprar verdures i quan arriba a pagar va a mirar al bolso i no  veure que no hi havia diners. Va anar a casa i va veure que no duia les claus. (Martina)

 Se'n va a casa i quan va a casa es troba un gatet i se despista amb el gatet. (Stefan) 
 
 Va anar a casa i se li van oblidar les claus al supermercat. (Nahya) 

 Arriba a sa casa i diu "Ai!, les claus" i torna a la tenda i agafa les claus. Torna a casa i diu "Ai, la cistella" i torna a la tenda i agafa la cistella. Torna a casa i diu uff. (África) 

 La senyoreta Despitada seguia molt tranquil·la i per fi va arribar a casa i tenia molta fam. - No he comprat quasi res i no sé què fer. Li van tocar el timbre i li va arribar un paquet i era un llacet màgic. Se'l va posar i va fer el menjar. (Vega)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

EL VERB: VISUAL THINKING

Després de treballar els verbs hem creat Visuals Thinkings amb els conceptes més importants.