martes, 17 de abril de 2018

DESCRIVIM A...




Per repassar l'ús de la c i de la qu, hem fet petites descripcions de personatges. Mireu, mireu...

ÓSCAR: és un xiquet que viu a Colòmbia. Porta una camisa roja i una jaqueta blava i verda i també uns pantalons blaus. Menja croquetes i formatge i fa còmics.
(Iván)


ENRIQUETA. Enriqueta viu a Colòmbia. Té el pèl blanc i porta un quimono. Li agrada menjar macarrons, treballa de cantant i els eu animal preferit és el porc.

ÓSCAR: Óscar viu a Vilafranca. Les seves dents són blanques i sempre porta calcetins rojos. Li agrada molt menjar carn de bou. Treballa en la perruquería i el seu animal preferit és el cocodril.
(Ari)


QUIQUE: és un xiquet que té el cabell castany i viu a Quequilàndia. La jaqueta i els pantalons són de macarrons i el seu color preferit és le blanc. De mascota té un cocodril i el seu ofici és carpinter.

CARMEN: Carmen viu a Mosqueruela, te el cabell groc. El seu menjar preferit és el xocolate negre i el café. De mascota té un cocodril i els seu ofici és constructora.
(Óscar C)

ÓSCAR: és arquitecte i té un cavall de mascota. Ell sempre du de roba un esmoquin groc i un collar de la sort, multicolor. Menja carlota i canelons en molt de caldo. Viu a Castelló però ha anat a Catalunya d'excursió.

QUIQUE: és un xic que té el cabell castany i viu en un parc aquàtic. És de pell blanca, sempre du un quimono blanc i damunt del quimono, una jaqueta amb plaquetes de colors. A ell li agrada molt jugar al parc amb els seus amics. Sempre menja macarrons i croquetes, s'ho menja amb la seua camisa multicolor.
(Júlia)

QUIQUE
És un xiquet que viu al Castàlia. Té una camiseta de colors i té el cabell de color verd. Sempre menja canelons amb CocaCola. Treballa de perruquer i té un cocodril que és un poc cabut.
(Chloe)

QUIQUE
Quique viu a Quequilàndia, és un xiquet que és guapo, simpàtic, amable i cabut. Li agrada portar vaquers i un esmòquin. El seu menjar preferit són les croquetes.
(Cristian)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ELS JOCS OLÍMPICS EN CAPSES D'APRENENTATGE

Fa dues setmanes  vam començar un nou projecte dedicat als Jocs Olímpics, però no el treballem amb la metodologia d'ABP, sinò amb 7 caps...