El blog en altres llengües/ el blog en otras lenguas:

sábado, 13 de mayo de 2017

REBEM UN KIT DE ROBÒTICA PER A CLASSE!!!Esta setmana hem rebut un paquet molt gran! Què deu ser? Qui ens l'haurà enviat? Aquestes i més preguntes ens vam fer només veure un caixó de cartró a l'arribar a les 9 del matí a classe.
El que primer vam fer va ser mirar a qui anava adreçat i qui ens l'enviava, ja que aquestes dades estaven escrites fóra del paquet. Així vam descobrir que anava a nom de Vanesa i  venia d'una universitat de Madrid, concretament de la Carlos III. Teníem unes ganes immenses d'obrir-lo i descobrir què ens podien enviar d'aquesta universitat. I quina va ser la sorpresa? Es tractava d'un kit de robòtica!!! Concretament de My Robot Time Sensing
És en aquest moment quan Vanesa ens va explicar que ho havia demanat ella quan estàvem estudiant els robots, però que encara no ens l'havien pogut enviat. Concretament ho va demanar a HisparobPlataforma Tecnológica Española de Robótica. Vam saber també que el prèstec d'aquest material és per a un mes, així que no podíem esperar. A l'hora de racons havíem de començar a montar robots!!!

La setmana que ve continuarem uns altres grups, però de moment vos deixem alguns vídeos del que fan els robots que hem montat. Mireu, mireu...No hay comentarios:

Publicar un comentario