domingo, 4 de abril de 2021

ABRAÇADA DE...






La setmana passada vam fer una dinàmica de grup que vaig conèixer fa temps en un curs de Martín Pinos. 
 Es tracta d'una activitat on treballem diferents funcions executives, com són la memòria de treball, el control inhibitori o la flexibilitat cognitiva. 

A més a més hem treballat les emocions, ja que hem hagut de comentar en diferents moments què feiem, com ens sentíem davant algunes accions d'alguns companys... 

 Per fer l'activitat ens hem posat en parelles, hem projectat aquesta imatge en la PDI i els he donat unes pautes. Quan diga ós, heu de donar-vos una abraçada, quan diga pingüí heu de xocar-vos amb el cul, quan diga granota heu de saltar i xocar-vos les mans, i quan diga hiena, heu de fer-vos pessigolles per fer riure a la parella.

Hem fet l'activitat canviant de tant en tant de parella, de vegades amb alguna consigna i altres lliure. El que sí havíem de tindre en compte era no repetir de company o companya.

 Quan hem acabat l'activitat hem comentat com s'han sentit, què és el que més els ha agradat... i hem parlat de la importància de les abraçades, tant ausents enguany,  per sentir-nos bé.


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL DEPORTE AL MGG

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...