viernes, 25 de diciembre de 2020

JOGUETS DE XIQUES I XICS????

Degut a que ara per Nadal el Pare Noel i els Reis Mags porten regals, esta setmana hem fet una activitat coeducativa sobre joguets . La idea és veure què pensa l'alumnat  sobre si els joguets són de xiques o xics. 

Primer de tot he repartit a cada equip tres fulls. En un havien d'escriure xiques, a l'altre xics i al tercer, xiques i xics. Després els vaig donar joguets retallats d'un catàleg. 


Per equips, parlant entre ells, havíen de col·locar els diferents joguets segons pensaven si eren de xics, xiques o de tots. Quan tots els equips ho van tindre fet, vam comentar, un a un, perquè havien fet eixa classificació. 




El més sorprenent és que parlant, parlant, ells mateixos anaven canviant de lloc els joguets, quedant, en els 4 equips, tots els joguets al full de xiques i xics. Així vam arribar a la conclusió que els joguets  no són de xics o xiques, sinò que són per a tots. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL LLIBRE

Esta setmana hem celebrat en l'escola,  el dia del llibre. Entre les activitats que hem realitzat estan un arbre lector, anar a infantil...