miércoles, 18 de septiembre de 2019

EN EQUIP, MILLOR

Este matí hem fet una dinàmica de grup que ens ha agradat i ens ha fet reflexionar sobre el treball en equip i la importància d'ajudar els companys.
Primer, en un paper blanc, hem escrit el nostre nom i l'hem arrugat. Després ens hem alçat, hem tancat els ulls i hem llançat el paper. A continuació, havíem de buscar el paper amb el nostre nom, però si trobàvem un paper amb el nom d'un company, el deixàvem on estava. Si trobàvem el nostre, l'agafàvem i tornàvem al nostre lloc. Fer aquesta tasca ens ha costat quasi 4 minuts.

La següent activitat era molt pareguda a la primera, només que, si a l'agafar un paper, era d'un company, en compte de tornar-lo a deixar, el buscàvem i  li'l donàvem. Així fins que trobàvem el nostre. Ens ha sorprés que aquesta activitat ens ha costat menys de 2 minuts!!!!


Quina ha segut la diferència? Què hem aprés? Doncs que amb ajuda, en equip, sempre aconseguim millors resultats. Cal que treballem en equip, que ajudem els companys i els respectem, sempre.

Finalment, després de reflexionar sobre l'activitat i veure què podem fer per millorar, hem apegat en la paret un dibuix molt bonic de @muxotepotolobat en el que ens recorda que "En equip, arribem més lluny"





No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL DEPORTE AL MGG

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...