jueves, 8 de noviembre de 2018

PRIMERA PARADA: LONDRES

Phileas Fogg i Passepartout començaren i acabaren el seu viatge a Londres, així que una de les tasques que hem fet per començar aquest viatge, ha segut buscar informació d'aquesta ciutat. La recerca l'hem feta en equips, en classe i utilitzant els Ipads. Abans de començar hem marcat unes normes d'ús per tal de no tenir cap incident. 

Després hem anat dient coses interessants que estaria bé que sapièrem, com el país on es troba aquesta ciutat, la llengua que es parla, la moneda que utilitzen, la seua bandera, alguns monuments importants... i com som la classe dels futbolistes, no podia faltar, el nom dels equips més importants del país.

 A mesura que els equips hem anat trobant la informació, un xiquet l'escrivia en un full,  l'hem anada dient a la resta de companys i també l'hem escrita en la pissarra. Aquesta ha segut la nostra primera recerca en equip!




No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL DEPORTE AL MGG

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...