El blog en altres llengües/ el blog en otras lenguas:

jueves, 6 de septiembre de 2018

10 ANYS CONSTRUINT AMB LES PARAULESEl bagul de les lletres està d'aniversari, aquest any compleix 10 anys i segur vindrà ple de sorpreses. 

Quan vaig iniciar aquest nou camí en la meua tasca docent ho vaig fer simplement per compartir amb les famílies les produccions dels meus alumnes, i a poc a poc, s'ha anat convertint en un espai imprescindible en la meua aula. Cada dia rebem unes tres-centes visites interessades pel que ací publiquem: produccions de llengua, informació d'eixides, projectes en els que participem, tallers, festes, aniversaris... Durant aquests 10 anys hem compartit en tota la comunitat educativa allò que fem dins i fora de l'aula. 

 En aquest recorregut hem viscut moltes experiències, algunes dolentes, però moltes més de bones; hem aconseguit premis, com el premi Espiral 2010 al millor blog de primària i vam ser finalistes en els premis de blocs de Catalunya en 2009, any en el qual vam aconseguir un dels premis Baldiri Reixac. També podem trobar el nostre bloc en la pàgina de l'Ite, reconegut com a Buena Práctica 2.0

El bloc ha segut també  escenari dels projectes col·laboratius en els quals hem participat amb altres escoles: Nuestros pueblos, Construyendo Historias, Poesía eres tú, Callejeros literarios, Kuentalibros, Todo en la palabra, Libro virtual Gloria Fuertes, Libro Platero y yo Callejeros Artísticos, Proyecto Van Gogh, Contamos con Emotion, Palabras Azules, Cervantes con las Tic... alguns d'ells reconeguts amb premis nacionals.

Els alumnes de primària de tres escoles han segut els protagonistes de les més de mil entrades que hi ha publicades en el Bagul de les lletres.  La primera d'elles,  el Ceip En Blasc d'Alagó de Vilafranca, escola innovadora i amb molta curiositat, que m'ha vist crèixer  com alumna i com a mestra; el Ceip Vicent Artero, en el qual només vaig estar un any, però del qual guarde molts molts records; i la meua volguda escola actual, el Ceip Manel Garcia Grau, en la qual tant jo com el blog vam tenir una gran acollida des del primer moment. Gràcies a les tres, sense el vostre recolzament no haguera arribat ací.

Però aquest petit espai educatiu ha anat creixent i enriquint-se gràcies a tots els alumnes que han passat per ací, perquè cadascú d'ells és especial i ha anat deixant la seva emprempta. Des d'ací vull reconèixer la tasca que han realitzat  tots els alumnes durant aquest temps i el temps que han dedicat a gaudir amb la lectura, l'escriptura i qualsevol creació literària. Sense vosaltres aquest espai no tindria sentit, sou els autèntics protagonistes!!

Moltes gràcies a tots per fer que aquest espai  i jo cresquem cada dia plens d'il·lusió i amb ganes de millorar i fer aquella escola que volem, una escola plena de somriures i emocions.2 comentarios:

  1. Muchísimas felicidades, hace ya ocho años que nos conocemos y fuiste todo un descrubrimiento, jeje Aunque a tu blog lo conocí antes. Feliz cumpleblog Vanesa

    ResponderEliminar
  2. Gracias Miren, todavía recuerdo el día que te conocí en l'escola d'estiu.

    ResponderEliminar