martes, 9 de enero de 2018

DESCRIVIM OBJECTES DE CLASSE


Hui hem descrit objectes de classe. Cadascú ha descrit aquell que ha volgut. Després hem llegit als companys les nostres descripcions sense dir el nom i havien d'endevinar de què es tractava.

COMANDAMENT DEL PROJECTOR
El comandament és un objecte que serveix per a encentre i apagar el projector i congelar i des conegelar la imatge. Està fet de plàstic i és de color gris i mesura 14 centímetres. És gran i es troba en les classes.
(Óscar Í)

PISSARRA DIGITAL
És un objecte, té forma de quadrat, és de color blanc i és més o menys gran. Està feta de plàstic i per dins està feta de cables.
Serveix per escriure, també pots jugar a jocs i es troba a les aules.
(Alba)

ULLERES
Les ulleres són un objecte d emolts colors. Poden ser: quadrades, redones i rectangulars. Poden ser grans o xicotetes i estan fetes de metall i silicona. Tenen 2 vidres.
Serveixen per a veure millor i per a protegir-nos dels raigs del sol. Es poden trobar en els òptiques.
(Javi)

FLAUTA
És un instrument de color carn blanca que al tocar-lo depén dels forats que tapes sonarà d'una forma o una altra. És de tamany mitjà. Està feta de fusta amb forma de cilindre allargat amb nou forats en la part de dalt i un en la part de baix i un en la part de davant per on es bufa. El pots trobar en els col·legis.
(Gabriel)

PARAIGÜES
És un objecte que pot ser de molts colors. Tancat té forma triangular i obert és circular. Pot ser gran o xicotet i està fet de metall i de plàstic. El pots trobar en tendes de pluja. Serveix per a protegir-te de la pluja.
(Guillermina)

COMANDAMENT DEL PROJECTOR
El comandament del projector és un aparell electrònic. És de color gris i té botons. És xicotet, medix aproximadament 13 centímetres i la seva forma és rectangular. És de plàstic dur i funciona amb piles. És de la marca Epson.
Serveix per a encendre el projector, per apagar-lo, per congelar la pantalla...
Es troba en les tendes d'informàtica.
(Alba)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL DEPORTE AL M

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...