domingo, 27 de abril de 2014

HISTÒRIES AMB PERSONATGES DE CASTELLÓ



Alguns alumnes hem inventat històries amb personatges de la història de Castelló, com poden ser Tombatossals, Bufanúvols, Cagueme, Tragapinyols, Merilde... Ací deixem algunes:

MERILDE ENAMORADA
Hi havia una vegada dos adolescents que es deien Merilde i Tombatossals, eren humans, no eren gegants, i estaven enamorats. Tombatossals estava enamorat de Merilde i Merilde de Tombatossals, i van tocar l'aigua i es van convertir en sirenes els dos. Se van trobar en el mar nadant i se fan fer nòvios i es van besar, i després d'un any es van casar i van tindre una filla que es va dir Merilde i un fill que es va dir Tombatossals. Els xiquets es van fer un poquet més majors i tenien huit anys. La seua mare, Merilde, era la mestra de Merilde la filla. 
Quan es van fer més majors el seu pare va morir i la seua mare quiasi, però la van curar de miracle. Es van ver més majors i més i més, fins tindre dihuit anys i es va morir la seua mare. Van tindre fills ella i el seu nòvio i el seu germà també.
(Irene)

TOMBATOSSALS, ELS SEUS AMICS, EL REI BARBUT I LA SIRENA
Fa molts, molts anys, vivien quatre gegants que es deien Tombatossals, Bufanúvols, Arrancapins i Tragapinyols. Un dia els quatre gegants van veure una sirena que era roïna i un gegant va anar a atacar-la perquè veia que tenia al rei Barbut, però la sirena el va hipnotitzar.
Tombatossals i els seus amics se van amagar i van pensar què fer. Al final de pensar i pensar van trobar una solució i va ser que anirien per darrere de la seua casa i recuperarien a Tragapinyols i el rei Barbut. Al final els van recuperar i van matar  la sirena roïna.
(Rubén)

TRAGAPINYOLS I JO
Jo estava dormint i la meua mare, el meu germà i el meu pare sentírem un soroll a la cuina i era Tragapinyols. Jo vaig anar a la cuina i Tragapinyols me tirava pinyols i jo vaig agafar una cosa per protegir-me.
(Raul)


TOMBATOSSALS I ELS SEUS AMICS
Tombatossals i els seus amics es passejaven per un camí i Tombatossals es va trobar una casa i els ho va dir a tits els seus amics. Merilde va dir:
- Això no pot ser, perquè en este camí no hi havia cap casa- i ho digueren també tots.
Tombatossals va dir:
- Anem a investigar- i tots contestaren:
- Si, si.
Tots junts s'acostaren a la casa i vegeren que dins estava el rei Barbut perquè ell l'havia construïda.
(Antía)

TRAGAPINYOLS
Un dia Tombatossals, Cagueme, Bufanúvols, Arrancapins i Tragapinyols van decidir anar al parc. Hi havia una taula plena de fruites i Tragapinyols va començar a menjar i els escopia pinyols als altres, però com estava tan content, no sabia que els estava tirant pinyols i mai demanava perdó.
Un dia va demanar perdó i li van fer  un regal.
(Mireia)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

INVENTEM CÒMICS A PARTIR DE SITUACIONS

En classe hem creat còmics a partir d'una llista de temes que se'ns va proposar. Ací deixem alguns i també les situacions presentades.