lunes, 17 de septiembre de 2012

LLIBRERIES ESPECIALS

Cada any es publica un llistat amb les millors llibreries del món. A mi m'agradaria presentar en aquest bloc algunes de les que més m'han impactat. I és que qualsevol lloc es pot convertir en una original llibreria on poder buscar llibres, llegir i fins i tot, prendre un caferet.

 Vull destacar l'Ateneu Grand Splendid a Buenos Aires, que en el passat va ser un teatre. Actualment et pots prendre un café en la cafeteria que hi ha a l'escenari o seure en una de les llotges laterals a llegir tranquil·lament.

                                                                           (imagen: Blog Jose Luis Diaz)



D'un teatre passarem a una església del segle XII, i és que és en aquest lloc on es troba la llibreria Selexyz, a Mastriicht. Arquitectura i literatura es junten  en aquest emblemàtic espai on les capelles estan plenes de llibres i  l'absis es converteix en una cafeteria.




Una altra llibreria que ocupa els primers llocs és Shakespeare & Company, a París, just enfront de la catedral de Notre Dame. Al nostre pas podem trobar sillonsseure i per gaudir de la literatura anglosaxona, el pou dels desitjos o una gran zona infantil per als més menuts de la casa.


                                                                                       (imatge: Luchalibro)

Cook & Book és una llibreria-restaurant a Brusel·les, on cada espai està decorat segons el tema dels llibres, destacant la zona dels xiquets, on podem veure prestatgeries blanques amb llibres de molts colors i uns sofàs ben originals.


                                                                                       (imatge: Cook & book)

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL DEPORTE AL MGG

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...