domingo, 4 de diciembre de 2011

CONTE KINDER SORPRESA



Dimarts passat la nostra mestra ens comentà si a casa teníem joguets dels que ixen dins dels ous Kinder i per supost, tots vam dir que sí, així que ens va dir que havíem de dur alguns per a fer una activitat a classe. Ens vam quedar un poc sorpresos ja que no podíem imaginar què faríem amb aquests ninotets.
Dijous ens digué que havia vist una activitat interessant en el blog dels nostres companys Berenguelos i Berenguelas, que era, inventar històries a partir dels joguets dels ous Kinder. Cadascú de nosaltres va haver de triar com a màxim 5 joguets i amb aquest damunt de la taula, havíem d'inventar una història on el protagonistes havien de ser aquests curiosos personatges o objectes. Ací podeu veure alguns exemples:

 L'HOME ROSA, EL VERD I LES MASCOTES
L'home rosa i l'home verd eren molt amics i l'home verd sabia parlar en els animals. L'home rosa i l'home verd van anar a una granja on hi havia un gos, un cangur i un gos en una casa de fusta en l'herba. L'home rosa i l'home verd van baixar del cotxe i van pujar al cangur, i aquest saltava molt i de poc se cauen. El cangur se va embrutar, el van dutxar i el van gitar. 
Van anar a vore l'esquirol i l'home verd, com sabia parlar amb els animals li va preguntar:
- Què fas?- i li va dir:
- Ara me'n vaig a per pinyes, si voleu vindre...
I li ho preguntà a l'altre home i va dir:
- Clar que sí. 
I van anar i van trobar moltes pinyes i l'esquirol també estava brut i el van dutxar i el van gitar.
Se'n van anar a vore el gos i li van preguntar:
-Què fas?- i els va dir:
Estic malalt. I li van dir:
- No te preocupes, que te curarem - el van curar i ja no estava malet.
Els va dir:
- Moltes gràcies per curar-me.
Els altres animals els van dir si volien quedar-se per  a sempre i van dir que sí, i s'ho van passar molt bé i van ser molt feliços.

Noelia Ferrer

EL PRÍNCEP ENAMORAT
Fa molt de temps una princesa passava per un pont. De sobte es va trencar el pont i la princesa Carolina es va caure i el príncep la va veure i la va agarrar, i la va portar a sa casa.
La mare del príncep Carlos quan la va veure la va tancar en una habitació perquè no la volia, la mare es deia Magnòlia. En canvi, Carlos la volia un muntó. Quan es va despertar, Carlolina la princesa va pegar  a la porta i la va obrir el príncep Carlos. 
Finalment es van enamorar l'un de l'altre i es van casar, i la mare els va haver de respectar i Carolina  i Magnòlia es van fer amigues i van ser feliços i van menjar perdius.
Nerea


No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL DEPORTE AL MGG

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...