sábado, 20 de septiembre de 2008

GAGOGUS I GUEGUIS


Avui hem repassat la norma ortogràfica de la G i després hem inventat unes històries ben divertides. LLegiu, llegiu:

EL SUGUS

Un dia Guillermo se’n va anar a Guadalajara a comprar un sugus gegant. El va guardar en un paraigüer perquè no l’agafara el gat. Però el gat es va assabentar que en el paraigüer hi havia alguna cosa, i va llevar els paraigües.

Guillermo el va descobrir i abans que se’l menjara, li va donar una galeta i una gamba.

A l’altre dia van anar a sa casa: Gaspar, Guadalupe i Edgar, es van menjar el sugus i van jugar molt.

(Ana Ferrero)

EL GOS, EL CANGUR I EL PINGÜÍ


Anava un gos cap al zoològic. Quan entrà dins, va veure molts tipus d’animals: goril·les, girafes, cangurs, àguiles de molts tipus... fins i tot uns pingüins.

Hi havia un cangur que tocava la gaita, un pingüí que tocava la guitarra i com que el gos cantava prou bé, es feren amics i formaren un grup.

(Joan García)

EL PINGÜÍ GASPAR


El pingüí Gaspar guisava anguiles i gambes, guisades al Parc Güell. La seua amiga gueparda, que era logopeda, gastava guix per guanyar al gos, al gat, a la cigonya, al pingüí i a la formiga, al guinyot, però sempre guanyava el pingüí. I va guanyar un viatge amb la gòndola, a Tarragona, Galícia, Portugal i a Màlaga, amb gorro i gorra. També va gaudir molt a Madagascar amb les amigues.

(Enric Beltran)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

ELS JOCS OLÍMPICS EN CAPSES D'APRENENTATGE

Fa dues setmanes  vam començar un nou projecte dedicat als Jocs Olímpics, però no el treballem amb la metodologia d'ABP, sinò amb 7 caps...