miércoles, 1 de junio de 2011

ITINERARI LITERARI PER VILAFRANCA

Durant el mes de maig els alumnes de 4t de Vilafranca hem participat en un projecte col·laboratiu anomenat "Callejeros Literarios" per tal de rebre homenatge als escriptors i poetes que donen nom als carrers d'arreu de tot l'estat.

A Vilafranca hi ha pocs carrers que tinguen la placa amb el nom d'escriptors; per això, vam preguntar al mestre Carles Colom, regidor de noves tecnologies, si hi havia més carrers i no ho sabíem. Aquest li ho va comentar a l'alcalde, ja que sabia que hi havia alguns carrers que falta posar la placa, però sí que tenen el nom d'un escriptor. L'alcalde, Óscar Tena, ens va fer aplegar un plànol del poble amb la ubicació dels diferents carrers, alguns dels quals encara sense asfaltar, que, aprovat en ple municipal, duran el nom de diferents escriptors valencians.

Per fer el nostre treball hem anat en grups a investigar quins són aquests carrers i hem estudiat els diferents autors. Cada grup ha fet una presentació de diapositives amb Google Docs sobre l'escriptor, poeta o dramaturg, ha fet fotos als diferents carrers i han llegit un trosset de la seva obra.

Ací podeu veure el Google Maps que hem creat per tal de poder seguir una ruta literària pels carrers de Vilafranca.

Volem donar les gràcies a totes les persones que han fet que aquest projecte s'haja pogut realitzar.



Ver Callejero literario por Vilafranca en un mapa más grande

No hay comentarios:

Publicar un comentario

INVENTEM CÒMICS A PARTIR DE SITUACIONS

En classe hem creat còmics a partir d'una llista de temes que se'ns va proposar. Ací deixem alguns i també les situacions presentades.