martes, 30 de abril de 2024

DESCRIPCIÓ D'OBJECTES

Vector gratuito conjunto de varios animales y objetos.

La setmana passada vam fer descripcions d'objectes. Havíem de seguir tres preguntes: Què és, com és, per què serveix?

EMBUT: És un utensili de cuina, de plàstic. La part de dalt té forma de con i baix, té un tub. Per dins està buit. S'utilitza per  posar aigua en una botella o oli en un setrill.

LUPA: És un utensili per a vore de prop. Té un mànec, dalt del mànec hi ha un cercle que dins porta un cristall graduat per al seu ús. Serveix per a vore millor de prop, sense esforços. (Lola)

LLANTERNA: És un objecte electrònic. Té forma de cilindre amb un cercle gran al fnal. Serveix per a enllumenar els llocs amb poca llum, com una cova o quan jugues per la nit. (Jaume)

BUFANDA: És un complement de roba que serveix per a protegir-te del fred. El teixit és de llana. La forma és llarga i estreta. Se porta al coll per no tindre fred. (India)

XINXETA: És un objecte puntiagut i darrere té un cercle pla i una agulla xicoteta. Serveix per a ficar papers a la paret de suro i per a fer formes. Són de molts colors. (Vega O)

COTXE: És un mitjà de transport de terra de combustible i poden anar des d'una persona fins a nou. Té motor i quatre rodes i és molt ràpid. És el transport que més s'utilitza en tot el món. (Manuel)

BUFANDA: És una peça de roba per a l'hivern. És llarga i feta de llana. S'utilitza per a abrigar-nos a l'hivern i no passar fred. (Vega V)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

COMPAREM DOS MONUMENTS DE L'EDAT MITJANA

Aquest mes de setembre continuarem estudiant l'Edat Mitjana, projecte que se'ns va quedar a mitges el curs passat. Hui hem fet una r...