martes, 30 de abril de 2024

DESCRIPCIÓ D'OBJECTES

Vector gratuito conjunto de varios animales y objetos.

La setmana passada vam fer descripcions d'objectes. Havíem de seguir tres preguntes: Què és, com és, per què serveix?

EMBUT: És un utensili de cuina, de plàstic. La part de dalt té forma de con i baix, té un tub. Per dins està buit. S'utilitza per  posar aigua en una botella o oli en un setrill.

LUPA: És un utensili per a vore de prop. Té un mànec, dalt del mànec hi ha un cercle que dins porta un cristall graduat per al seu ús. Serveix per a vore millor de prop, sense esforços. (Lola)

LLANTERNA: És un objecte electrònic. Té forma de cilindre amb un cercle gran al fnal. Serveix per a enllumenar els llocs amb poca llum, com una cova o quan jugues per la nit. (Jaume)

BUFANDA: És un complement de roba que serveix per a protegir-te del fred. El teixit és de llana. La forma és llarga i estreta. Se porta al coll per no tindre fred. (India)

XINXETA: És un objecte puntiagut i darrere té un cercle pla i una agulla xicoteta. Serveix per a ficar papers a la paret de suro i per a fer formes. Són de molts colors. (Vega O)

COTXE: És un mitjà de transport de terra de combustible i poden anar des d'una persona fins a nou. Té motor i quatre rodes i és molt ràpid. És el transport que més s'utilitza en tot el món. (Manuel)

BUFANDA: És una peça de roba per a l'hivern. És llarga i feta de llana. S'utilitza per a abrigar-nos a l'hivern i no passar fred. (Vega V)

sábado, 27 de abril de 2024

DIA DEL LLIBRE



Esta setmana hem celebrat en l'escola,  el dia del llibre. Entre les activitats que hem realitzat estan un arbre lector, anar a infantil a llegir-los un conte als nostres fillols lectors de 4 anys i la creació d'una rosa per regalar als nostres familiars.






miércoles, 24 de abril de 2024

miércoles, 10 de abril de 2024

INVENTEM CÒMICS A PARTIR DE SITUACIONS

En classe hem creat còmics a partir d'una llista de temes que se'ns va proposar. Ací deixem alguns i també les situacions presentades.












COMPAREM DOS MONUMENTS DE L'EDAT MITJANA

Aquest mes de setembre continuarem estudiant l'Edat Mitjana, projecte que se'ns va quedar a mitges el curs passat. Hui hem fet una r...