martes, 17 de abril de 2018

DESCRIVIM A...




Per repassar l'ús de la c i de la qu, hem fet petites descripcions de personatges. Mireu, mireu...

ÓSCAR: és un xiquet que viu a Colòmbia. Porta una camisa roja i una jaqueta blava i verda i també uns pantalons blaus. Menja croquetes i formatge i fa còmics.
(Iván)


ENRIQUETA. Enriqueta viu a Colòmbia. Té el pèl blanc i porta un quimono. Li agrada menjar macarrons, treballa de cantant i els eu animal preferit és el porc.

ÓSCAR: Óscar viu a Vilafranca. Les seves dents són blanques i sempre porta calcetins rojos. Li agrada molt menjar carn de bou. Treballa en la perruquería i el seu animal preferit és el cocodril.
(Ari)


QUIQUE: és un xiquet que té el cabell castany i viu a Quequilàndia. La jaqueta i els pantalons són de macarrons i el seu color preferit és le blanc. De mascota té un cocodril i el seu ofici és carpinter.

CARMEN: Carmen viu a Mosqueruela, te el cabell groc. El seu menjar preferit és el xocolate negre i el café. De mascota té un cocodril i els seu ofici és constructora.
(Óscar C)

ÓSCAR: és arquitecte i té un cavall de mascota. Ell sempre du de roba un esmoquin groc i un collar de la sort, multicolor. Menja carlota i canelons en molt de caldo. Viu a Castelló però ha anat a Catalunya d'excursió.

QUIQUE: és un xic que té el cabell castany i viu en un parc aquàtic. És de pell blanca, sempre du un quimono blanc i damunt del quimono, una jaqueta amb plaquetes de colors. A ell li agrada molt jugar al parc amb els seus amics. Sempre menja macarrons i croquetes, s'ho menja amb la seua camisa multicolor.
(Júlia)

QUIQUE
És un xiquet que viu al Castàlia. Té una camiseta de colors i té el cabell de color verd. Sempre menja canelons amb CocaCola. Treballa de perruquer i té un cocodril que és un poc cabut.
(Chloe)

QUIQUE
Quique viu a Quequilàndia, és un xiquet que és guapo, simpàtic, amable i cabut. Li agrada portar vaquers i un esmòquin. El seu menjar preferit són les croquetes.
(Cristian)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL DEPORTE AL MGG

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...