martes, 31 de enero de 2017

ANEM AL PALAU DE LA FESTA





Hui, dimarts 31 de gener, les classes de 1r, 2n, 3r i 4t hem anat al Palau de la festa per escoltar i veure un concert de la banda municipal de Castelló de la Plana.  El concert que hem anat a veure s'anomena El carnaval dels animals. Els animals que han eixit han segut: el lleó, l'elefant, la girafa, el cucut, el mono, els fòssils, la tortuga, el pardal, el cigne, el llop, el cocodril i la serp. Ens ho hem passat molt bé!!!

lunes, 30 de enero de 2017

ANIVERSARI D'HECTOR

La setmana passada va ser l'aniversari d'Héctor i els seus companys li vam voler regalar un bonic acròsctic amb el seu nom.


miércoles, 11 de enero de 2017

PRESENTEM MATERIAL DEL COS HUMÀ

Cada xiquet, de forma individual hem anat presentant el que hem investigat a casa sobre el tema que ens va tocar. Alguns hem fet murals, altres presentacions amb ordinador, fitxes, material manipulable, jocs...


domingo, 8 de enero de 2017

ENGLISH ADVENTURE MGG

Hui Loles, la nostra mestra danglés m'ha fet arribar l'enllaç al seu nou bloc d'anglés. Allí anirà publicant les activitats que farem nosaltres i altres alumnes d'ella en l'àrea d'anglés i de plàstica. Ja estan publicades algunes de les nostres activitats!!!







 

KIT DE ROBÒTICA HISPAROB

A finals de desembre ens va arribar un kit de robòtica d'Hisparob, amb el qual hem estat treballant durant unes setmanes. Hem aprés com ...