martes, 19 de diciembre de 2017

HUI ENS APAREIX UN LUPA DAMUNT DE LA TAULA



Hui quan hem arribat a classe ens hem trobat una lupa damunt de la taula. Que estrany! No era cap xiquet... Deu ser que algú sap que ens agrada investigar coses. Després de tocar-la i utilitzar-la l'hem descrita de foram individual seguint l'esquema que tenim a la carpeta. Deixem ací algunes descripcions.

LA LUPA

La lupa és una ferramenta que pot ser de molts colors: blanc, negre, gris... té forma d'un pal i un cercle pegat que dins té un tipus de cristal que fa que vegem més gran.
Mesura més o menys 12 centímetres, altres 8, 6... Està feta de plàstic.
Serveix per veure coses xicotetes, insectes xicotets, lletres xicotetes...
Es troba en les fàbriques d'pbjectes.
(Ivan)

LUPA
La lupa és una ferramenta, és negra, redona i amb un pal baix. També és molt gran, és de plàstic i per dins té un cristal. Serveix per veure millor les lletres i la podem trobar en el quiosc.
(Ari)


LA LUPA
És un oobjecte i es de color negre o marró, és redona i té una part llarga. És gran i és de plàstic. Serveix per a voere les coses més grans. La tenen els detectius i l'utilitzen per a vore les coses més grans. La trobem en el xino.
(Nour)


LUPA
La lupa és una ferramenta de color negre. Té un cercle damut i baix té un cilindre. És xicoteta, està feta de plàstic i cristal i serveix per a investigar o fer experiments. La utilitzen els detectius i els científics i la trobem a un xino.
(Lucia)

LUPA
La lupa és un objecte que utilitzen els detectius. És un cercle amb un cistal dins. Té un tamany de 17 centímetres més o menys i pot ser de molts colors. Serveix per a voer les coses més grans. Les podem trobar als xinos, als maletins dels detectius...
(Eila)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL DEPORTE AL M

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...