domingo, 2 de abril de 2017

ÉRIC EL CIENTÍFIC EN LES JORNADES CASTELLÓ EDUCA




Este cap de setman s'han celebrat a Castelló les jornades Castelló Educa i vaig tindre l'oportunitat de presentar el projecte d'Éric el cientític i les activitats que realitzem a classe amb Makey Makey. De matí Greta, Xavi i jo vam estar en la fira d'experiències educatives i els mestres que van voler van poder tocar el piano amb plàtans i bajoquetes, i també van escoltar els audios que amagaven diferents dibuixos pintats amb llapis (vocabulari en anglés, onomatopeies d'animals i gegants mitològics de Castelló) Balma Sanjuan ens va acompanyar i explicà el treball a les diferents persones que s'aproparen a la paradeta. 
De vesprada Greta i jo vam explicar en una comunicació com va sorgir la idea d'utilitzar Makey makey i quines aplicacions li donem a l'aula i Greta va tocar en directe l'Himne de l'alegria amb bajoquetes. Ah, Éric el científic ens va acompanyar durant tot el dia!!!
Moltes gràcies a l'organització de Castelló Educa per deixar-nos explicar aquesta experiència.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL DEPORTE AL MGG

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...