jueves, 14 de julio de 2016

JOCS AMB SCRATCH

Hola a tots i totes!!! Com esteu passant l'estiu?  Jo he anat amb Éric el Científic a Ciudad Rodrigo i ens ho hem aprés moltes coses que farem a classe el proper curs. De moment vull deixar-vos uns jocs que he creat amb Scratch, la mateixa ferramenta que vaig fer servir per crear el Passaparaula d'Austràlia. Espere que vos agraden.


1. Clica damunt dels peixos per conseguir punts. Només tens 10 segons!!



 2. Respon a les següents preguntes sobre l´escola



 3. Recorre el camí sense eixir-te'n
 


 4. Crida o fes soroll per explotar el globus

RACÓ DE REALITAT AUGMENTADA

Durant el 3r trimestre vam tindre un racó de realita augmentada, en el qual vam utilitzar diferents apps. Una de les que més ens va agradar és Quiver, on havíem de pintar uns dibuixos i després, aquests cobraven vida. També vam utilitzar una app d'Arloon per conèixer millor les plantes i els diferents ecosistemes.


domingo, 10 de julio de 2016

BALMA SORRIBES EXPERIMENTA AMB ÈRIC



Balma Sorribes va fer un experiment que  ens va agradar molt, ja que era de mescles de colors. Primer va fer uns colors ficant aigua i colorants en gots, i després, mesclant aigua de diferents gots, va conseguir molts més colors!!


martes, 5 de julio de 2016

lunes, 4 de julio de 2016

TRAILER D'ÉRIC EL CIENTÍFIC

Estos dies he creat un trailer sobre el projecte d'Éric el científic a  partir dels experiments que heu anat fent a les vostres cases. Espere que vos agrade.


domingo, 3 de julio de 2016

ARI EXPERIMENTA AMB ÉRIC



Ari ens va fer un experiment molt interessant sobre la conductivitat de l'electricitat de diferents materials amb l'ajuda d'una bateria i una llum. Ens va fer una classe on havíem d'endevinar si tot el que duia era o no conductor de l'electricitat, i va ser molt curiós descobrir que l'àcid de les llimes és conductor!!!


viernes, 1 de julio de 2016

DESFILADA OLÍMPICA

Dins de la celebració dels jocs olímpics a l'escola, l'últim dia vam fer una desfilada olímpica. Nosaltres representàvem a Austràlia, així que duiem la bandera d'aquesta país com a capçalera i la resta de companys, amb banderes xicotetes i animant al nostre país.





Finalment ens van entregar un diploma per a la classe per haver participat  en el dia de l'esport.




KIT DE ROBÒTICA HISPAROB

A finals de desembre ens va arribar un kit de robòtica d'Hisparob, amb el qual hem estat treballant durant unes setmanes. Hem aprés com ...