lunes, 30 de mayo de 2016

EIXIDA A L'ALBUFERA I EL BIOPARC

El dia 13 els alumnes de 1r vam fer una eixida a l'Albufera de València i al Bioparc. A l'Albufera vam fer un passeig amb barca per veure les aus que allí viuen o que estan de pas. També vam veure camps d'arròs i ens van explicar que com estan acabats de sembrar, estan inundats d'aigua i tiren tirs per tal d'espantar les aus i que no es mengen el gra.
Al Bioparc vam poder veure animals que viuen a altres llocs de la Terra, com la Sabana africana. També vam anar a una exhibició d'animals.
 Vam gaudir molt de l'excursió!!

domingo, 29 de mayo de 2016

CALEB EXPERIMENTA AMB ÈRIC


La setmana passada Caleb va tenir la sort d'endur-se a Èric el científic a sa casa. Allí va fer una bonica nòria amb pots de iogurt i una cartolina, i per poder-la fer funcionar, va agafar un pal de pinxo i un poal. Mireu, mireu... Aquest experiment ens ha servit per explicar la funció que tenien aquestes nòries en els molins fariners.


sábado, 28 de mayo de 2016

CREEM EL NOSTRE PANELL PER A LA BEE BOT

Dins del projecte dels animals hem creat un panell amb les nostres pròpies preguntes per jugar amb la Bee bot. Primer, per parelles hem pensat i escrit preguntes que haurem de resoldre quan juguem al nostre joc, paregut al joc de l'oca.
 Per jugar necessitem un dau, que ens dirà el nombre de caselles que hem de moure i la Bee bot que hem de programar per anar a la casella correcta. Una vegada a la casella hem de llegir l'enunciat i dir la resposta correcta. Si no encertem tornarem a la casella anterior.






I ara ens toca jugar...



jueves, 26 de mayo de 2016

EXPERIMENTS AMB IMANS

El pare de Júlia va vindre  a la nostr classe per fer experiments amb imans. Ens va ensenyar moltes de les utilitats que tenen aquestes peces en l'enginyeria, en les màquines... Gràcies per vindre!

miércoles, 25 de mayo de 2016

STOP MOTION "LA GRANJA DE PEPITO"

Seguimos presentando Stop Motions que han creado los alumnos de 1º con Playmobils
. Los autores son Jose, Gabriel, Rauane, Balma Sorribes y Cristian.

 

martes, 24 de mayo de 2016

CONCURS SOBRE ELS ANIMALS

Divendres pel matí, últim dia que David estava amb nosaltres, vam fer un concurs sobre els animals per veure tot el que havíem aprés. David va preparar la capçalera del concurs, els nostres noms amb el logotip del projecte... Estàvem molt emocionats per participar en en aquest concurs tan especial, on vam haver de respondre activitats en equip, de forma individual i preguntes per als representants de l'equip. La veritat és que ens va encantar. Moltes gràcies, David!!




Vos deixe ací la presentació amb les preguntes que van eixir al concurs, a veure si ara ja les sabeu respondre totes.


miércoles, 18 de mayo de 2016

RACÓ DE BEE BOT

Aquest trimestre hem canviat alguns radons de classe. Hui anem a presentar-vos un dels que més ens agraden; es tracta de jugar amb el robot Bee Bot. Ara estem jugant amb un taulell de contes clàssics, on un xiquet diu el nom del conte al qual hem d'anar i un altre ha de programar el robot per arribar allí. Ens ho passem genial!!

DE QUIN ANIMAL ES TRACTA?

Ahir, amb el nostre mestre de pràctiques vam fer una activitat que ens va agradar molt. Un company eixia a la pissarra digital, però sense mirar-la, David ficava la imatge d'un animal i els altres, li dèiem pistes perquè endevinara de quin animal es tratava.


PRESENTAMOS NUESTRO BARRIO

En el segundo trimestre enviamos postales a niños de diferentes colegios y en ellas incorporamos códigos QR con una presentación que hicimos nosostros sobre nuestro barrio y un vídeo hablando sobre Castellón. Las dejamos aquí para que todos las podáis ver.

martes, 17 de mayo de 2016

EL RAP DE LA GALLINA CAROLINA

Aquest trimestre hem llegit i treballat el llibre "El rap de la gallina Carolina" de Pep Castellano i Canto Nieto. Com a activitat final, hem aprés el llibre i l'hem recitat en forma de rap. Mireu, mired...

DEFINIMOS PALABRAS CON CH



Hoy hemos traído a clase palabras recortadas de revistas que se escriben con CH. Las hemos leído a nuestros compañeros y hemos hablado de cada una de ellas. Después las hemos pegado en nuestras libretas y hemos escrito una pequeña definición. También hemos escrito una oración con cada palabra.

LECHE: La leche es una bebida que se bebe por la noche y por la mañana. (Óscar C)

ESCABECHE: Escabeche es una alsa que se hace con vinagre. Compré mejillones en escabeche. (Cristian)

LUCHA: La lucha es cuando dos personas se pelean. En el colegio Carles nos ha contado que su padre hace lucha. (Guillermina)

CHOLLOS: Es una cosa que se encuentra en la tienda. Cuando me voy a la tienda hay muchos chollos. (Caleb)

CHORIZO: El chorizo es rojo  y se pone en las lentejas. Ayer fui a comprar chorizo. (Puy)

PERCHAS: Las perchas sirven para colgar la ropa. El otro día me compré en Carrefour unas perchas. (Damaris)

CHEQUE: El cheque es algo con el que puedes pagar sin dinero. He ido a comprar y he pagado con un cheque. (Alba)

CHALECO: Es una cosa para no tener frío y no tiene mangas. Un día me compré un chaleco muy barato. (Héctor)

LECHE: La leche sale de las vacas, es de color blanco, es suave y muy rica. (Erika)

NOCHE: La noche es que se hace el cielo oscuro y nos vamos a la cama. También se puede dormir por el día, pero no todo. La noche es oscura. (Eila)

COLCHÓN: El colchón es muy blandito y sirve para dormir. (Óscar Í)

CHOCOLATE: Es un alimento dulce de 3 colores, marrón, blanco y negro. Mi madre compra helados de chocolate. (Chloe)

COCHE: Es una cosa que es muy grande y se puede conducir, y puede ser descapotable. Se puede frenar, puede ser de 5 personas. Hay un botón que hace "pipí" y no hay baño. (Lucia)

CHIPS AHOY!: Son un tipo de galletas con virutas de chocolate. Mi hermano come Chips Ahoy. (Gabriel)

CHOCOLATE: El chocolate está riquísimo, cuando lo masticas está tan rico que tu cabeza explota. (Iván)

CHUPETE: Sirve para que lo muerdan los bebés. De pequeño tenía chupetes. (Álvaro)



martes, 10 de mayo de 2016

GABRIEL ENS PORTA CUCS DE SEDA



Gabriel ens ha dut uns cucs de seda que té a casa i ens ha contat moltes coses d'aquest curiosos animalets. Ens ha explicat què mengen, com fan el capoll, de quin color serà aquest segons el color de les seues potes i com es converteixen finalment amb papallones. Ens ha explicat que aquest procés es diu metamorfosi. Moltes gràcies, hem aprés moltes coses dels cucs de seda.

JAVIER EXPERIMENTA AMB ÈRIC



Javier ens va fer un experiment molt curiós. Va plenar una botella amb aigua, a  un guant de làtex, li va tallar un dit, va dibuixar una cara i després va posar dins una anella. Va agafar aquest fantasma, el va posar dins de la botella i... què passa quan apretem la botella?



domingo, 8 de mayo de 2016

STOP MOTION "LA FAMÍLIA"

Nerea, Kira, Érika, Nour, Kira i Damaris han creat un Stop Motion titulat "La família", amb playmobils. Mireu, mireu...

sábado, 7 de mayo de 2016

STOP MOTION "UN DIA EN EL PARQUE"

Seguimos presentando Stop Motions, esta vez creado por Raul, Óscar Íñiguez, Javier, Cristian y Álvaro. Han titulado su historia "Un día en el parque" y la han hecho con playmobils. Felicidades!!!

miércoles, 4 de mayo de 2016

STOP MOTION "LA GRANJA"

Ahir Puy, Júlia, Balma Sanjuan, Eila i  Guillermina van crear un Stop Motion titulat "La granja"  amb personatges de Playmobil. Felicitas!!




martes, 3 de mayo de 2016

LA VACA QUE PUSO UN HUEVO

El lunes en la hora de lengua,  Dafne, nuestra mascota escondida dentro del baúl, nos trajo un libro ilustrado muy, muy, divertido, La vaca que puso un huevo. Después de leerlo lo de
jamos en la biblioteca para poder disfrutar de él siempre que nso apetez ca. ¡Gracias, Dafne!


domingo, 1 de mayo de 2016

STOP MOTION "LA GUARDERÍA DE PEPPA PIG"

Com a classe estime font Stop Motions, vull presentar-vos un que he fet amb Carla, la meua filla, amb els personatges de Peppa Pig i la guarderia de Play Mobil. A veure si vos agrada:

 

KIT DE ROBÒTICA HISPAROB

A finals de desembre ens va arribar un kit de robòtica d'Hisparob, amb el qual hem estat treballant durant unes setmanes. Hem aprés com ...