miércoles, 27 de abril de 2016

RECIBIMOS POSTALES DE ALICANTE

El lunes cuando llegamos a clase nos esperaba una sorpresa: Los niños de Alicante a los que les habiamos enviado una postal, nos habían respondido!! Y además nos han enviado dibujos de su ciudad. Muchas gracias Mª Carmen Devesa y alumnos; nos ha hecho mucha ilusión recibir noticas vuestras y que nos contarais cosas de vuestra ciudad.



sábado, 23 de abril de 2016

EL QUIJOTE

Hoy, 23 de abril, quiero compartir la versión del Quijote que ha elaborado la editorial Weeble para celebrar el IV Centenario de la muerte de Cervantes. En clase leeremos algunos capítulos y seguiremos disfrutando de las  aventuras de este caballero andante.





 

viernes, 22 de abril de 2016

PER SANT JORDI UN LLIBRE I UNA ROSA

Com demà és el dia del llibre i de Sant Jordi, a classe hem fet unes boniques roses per regalar-les als nostres pares. Esta vesprada, a més, Dafne ens ha dut un regalet, un llibre de Fàbules, ja que estem estudiant els animals.



LLEGENDA DE SANT JORDI

Ahir vam anar al gimnàs a veure una obra de teatre que van preparar els alumnes de pràctiques. Com demà és el dia del llibre, van representar la llegenda de Sant Jordi. Mireu que bé ho van fer.

jueves, 21 de abril de 2016

ACRÓSTICO DE DON QUIJOTE



Esta mañana hemos leído una versión de Don Quijote de la Mancha con pictogramas. Después, entre todos hemos inventado un acróstico con el nombre de este divertido personaje.


martes, 19 de abril de 2016

viernes, 15 de abril de 2016

PINTAESCOLA

La nostra escola ha participat en el projecte Pintaescola de l'ajuntament de Castelló per tal de deixar les escoles ben decorades i xulis.  Els alumnes de 1r ens vam encarregar de pintar, junt amb les famílies que es van animar a vindre, triangles blaus en una de les rampes que baixen al pati.

 

jueves, 14 de abril de 2016

ANEM AL TEATRE





Aquest matí hem anat al gimnàs a veure una obra de teatre en anglès que es titulava "Busy Bee" (Una abella ocupada). L'obra contava la història d'una abella que havia de preparar un pastís per a l'aniversari de l'abella reina. Per preparar-la necessitava mel, així que arreplega flors que els donen els xiquets. El personatge de la reina d'aquesta història era Vanesa i li han posat una capa i unes antenes.

Ens ho hem passat "very good"!!!


martes, 12 de abril de 2016

CANCIÓN DE ZAZOZU CECI


Esta semana estamos estudiando el uso de la Z y de la C. David nos ha puesto esta canción que nos ha gustado mucho.


viernes, 8 de abril de 2016

MURALS DE LES PLANTES

Quan busquem informació per al projecte, molts fem murals explicatius que presentem a classe i que pengem a la paret del projecte. Deixem ací els nostres murals de les plantes.





També hem fet quadres amb flors, alguns d'ells imitant quadres de pintors famosos, com Monet o Andy Warhol. En altres ocasions hem fet flors amb material de reciclatge i els hem dut a classe. Mireu, mireu...






KIT DE ROBÒTICA HISPAROB

A finals de desembre ens va arribar un kit de robòtica d'Hisparob, amb el qual hem estat treballant durant unes setmanes. Hem aprés com ...