jueves, 31 de marzo de 2016

MANUALITATS AMB FLORS

 A la mare de Damaris li agrada molt fer manualitats i com hem estat treballant les plantes, ens  ha fet molts quadres de flors per a la classe. Ens ha explicat quins materials ha utilitzat en cada manualitat i com ho ha fet.  A més a més ens ha fet un taller, junt amb la mare de Caleb, on hem fet flors amb paper de cupcakes que hem apegat en un full de colors, per fer una felicitació als nostres pares. Ens ho hem passat molt bé i hem aprés que reciclant material, podem fer verdaderes obres d'art. Al final ens ha contat un conte molt xulo doblegant un full de paper i fent així els diferents elements del conte.

 Gràcies a les dos per vindre!


martes, 29 de marzo de 2016

CONCURS DE FOTOGRAFIA MEDIAMBIENTAL

Vos deixo les bases del concurs mediambiental per tal de recordar-les per ací. Vos animo a participar a tots ja que aquest any hi haurà un premi per cada nivell!!





 

lunes, 28 de marzo de 2016

PASTÍS DE LA FELICITAT

En classe hem escrit la recepta d'un pastís molt especial, el pastís de la felicitat. Voleu saber com es fa?

INGREDIENTS:
- Un grapat d'amor
- Mig quilo de xocolata.
- Una tassa d'alegria.
- Un quart de llima.
- 3 cors.
- 6 llepolies.
- 6 bombons.
- 1 tub de Lacasitos
- 2 quilos de pau
- Un poquet de nata
- Un poquet de colorant blau i rosa

ELABORACIÓ:
Agafem l'amor, el colorant i la llima. Els posem en un bol i afegim nata, xocolata i alegria. Empolvorem amb un poquet de pau i el fiquem al forn 20 minuts. A continuació la decorem amb els cors, els Lacasitos, els bombons i les llepolies. Bon profit!!

miércoles, 23 de marzo de 2016

ENS MENGEM LA MONA DE PASQUA

Hui tots els alumnes de primària hem anat al parc de la Botànica Carmen Albert a menjar-nos la mona de Pasqua i jugar una estona.


lunes, 21 de marzo de 2016

ENVIAMOS LAS POSTALES



Por fin hemos terminado las postales y hemos ido a un buzón de correos que tenemos en el barrio para enviarlas a sus destinatarios. Como en las postales no se puede escribir mucho, decidimos hacer un vídeo y introducirlo mediante un código QR.



Además en clase hemos creado un Google Maps para situar los diferentes colegios a los que les vamos a enviar las postales: Vilafranca, Madrid, Alicante, Motril y Chiva.


sábado, 19 de marzo de 2016

JOSE EXPERIMENTA AMB ÉRIC



El cap de setmana passat Éric el científic se'n va anar a casa de Jose i va gaudir molt. Éric va anar a la platja a fer un experiment, va pujar  a la nau Victòria que estava al port, va fer experiments a casa... Esta setmana Jose ha fet a classe un dels experiments que va fer  durant el cap de setmana, una "lámpara de lava". Mireu, mireu...


viernes, 18 de marzo de 2016

ON NO ARRIBEN LES PARAULES

Així es diu l'activitat que hem realitzat esta vesprada en valors,  amb David, l'alumne  de pràctiques que està amb nosaltres este any. Ens ha agradat molt, ja que hem escoltat i expressat molts sentiments sense parlar.


domingo, 13 de marzo de 2016

CURIOSITATS I UTILITATS DE LES PLANTES

La setmana passada va vindre a classe el pare d'Ari per fer un taller sobre curiositats i utilitats de les plantes. Jesús sap molt de les plantes perquè li agraden molt i perquè treballa al pla de Cabanes, un espai natural prop de la nostra ciutat.
Primer vam repassar les parts de les plantes, les seves funcions i com es reprodueixen i després ens va presentar diferents plantes i ens va contar per a què s'utilitzaven al llarg del temps. També ens va parlar d'algunes plantes verinoses que tenim a prop i de les que hem de parar molt de compte. Finalment tenia preparada una sorpresa, vam veure el pol·len de dues flors en dos microscòpis!!! Gràcies per vindre, vam passar una vesprada molt agradable i vam aprendre moltes coses.

miércoles, 9 de marzo de 2016

LES FLORS

Per tal de conèixer de primera mà diferents tipus de flors i observar les seves parts, Ángel ens va dur a classe flors de diferents plantes. Moltes gràcies!





martes, 8 de marzo de 2016

PLANTEM NOVES PLANTES DE CÒLEO

Quan va vindre la mare d'Eila vam tallar esqueixos del còleo i els vam posar en aigua perquè li isqueren arrels. Ahir, quan vam arribar a classe vam veure que ja havien eixit arrels!! Així que hui, hem plantat un còleo en la nostra maceta de classe. A veure si se fa gran.


viernes, 4 de marzo de 2016

NEREA EXPERIMENTA AMB ÉRIC

Nerea també s'ha endut a Éric a passar amb ella el cap de setmana i ha fet un experiment que ens ha deixat a tots amb la boca ben oberta. Ha necessitat 3 càscares d'ou, un botella d'aigua buida, vinagre i un globus... Mireu què ha passat... Ens encanta fer experiments!!!


Ací podeu veure el vídeo de l'experiment:


INDUMENTÀRIA DE CASTELLÓ

La setmana passada va vindre la mare de Javi amb diferents vestits per a les festes de la Magdalena. Ens va explicar  que per a les xiques hi ha tres vestits diferents: el de faena, el de llauradora i el de castellonera; i els dos dels xics: el de saragüells i el de pantaló.
Ens va contar també el perquè les xiques, el dia del pregó porten 4 agulles al monyo i com antigament, a la baixada de la Magdalena perdien una, després, a l'ofrena, només porten 3 agulles.
Moltes gràcies per vindre.

KIT DE ROBÒTICA HISPAROB

A finals de desembre ens va arribar un kit de robòtica d'Hisparob, amb el qual hem estat treballant durant unes setmanes. Hem aprés com ...