martes, 12 de enero de 2016

REBEM UNA POSTAL DE DAFNE





Ahir de vesprada va vindre la conserge, Laura, a la nostra classe duent-nos una postal de Sevilla. No sabíem de qui podia ser. Vanesa va preguntar si l'havíem enviat algú de nosaltres des d'esta ciutat, però res, ningú havia estat allí. De qui serà?? Vam llegir la postal i quina va ser la sorpresa? Era de la nostra misteriosa mascota Dafne, que resulta que ha passat els Nadals a Sevilla. I resulta que ha conegut xiquets d'altres llocs i vol que els enviem una postal de Castelló.





Què és este codi? 
L'heu vist en algun altre lloc? On?

- En els pots de Coca Cola
- En les factures.
- En les caixes de joguets.
- En la porta de l'associació de veïns.
- Al costat dels quadres en un museu.
- En alguns contes...

I per què serveix? Algun xiquet va dir que s'havia de fer una foto amb el mòbil i així veuríem què s'amagava baix. Vam comentar que estos codis s'anomenen codis QR i que efectivament, els podem llegir amb una aplicació de mòbil o tablet.

I així ho vam fer, vam agafar l'Ipad i amb un programa per llegir codis QR, en grupets de 3, vam anar veient què s'amagava baix aquests codis. D'aquesta manera vam poder veure vídeos i explicacions dels monuments sevillans que hi ha a la postal. Com a classe no ens arribava bé la senyal, vam eixir al passadís.







No hay comentarios:

Publicar un comentario

KIT DE ROBÒTICA HISPAROB

A finals de desembre ens va arribar un kit de robòtica d'Hisparob, amb el qual hem estat treballant durant unes setmanes. Hem aprés com ...