jueves, 24 de diciembre de 2015

NADAL A L'ESCOLA

Dilluns i dimarts vam fer diferents activitats per celebrar el Nadal. El dilluns vam escriure desitjos que vam apegar al Bosc dels desitjos, vam fer postals per a les famíles, vam ornar el passadís i la porta, vam visitar el betlem i també la resta de l'escola. El dimarts vam fer sessió de cinema, ens van visitar el Pare Noel i un patge reial i vam fer un esmorzar solidari. Deixem ací algunes fotos.





PÒSTER DE MANEL GARCIA GRAU

M'AGRADA EL NADAL, de DÀMARIS GELABERT

Vos deixo la bonica nadala M'agrada el Nadal de Dàmaris Gelabert, que hem escoltat estos dies a classe.

 

 

martes, 22 de diciembre de 2015

LECTURES DE TARDOR

Durant esta tardor, cada volta que agafàvem un llibre de la biblioteca de classe per llegir, ompliem una fulla que després apareixia en el nostre arbre de la lectura.  Ara que ja ha acabat aquesta estació, hem fet un llibret, pintant les tapes  amb aquarel·les i ordenant les fulles de cada xiquet per endur-nos-les.






sábado, 19 de diciembre de 2015

MURALS DEL PROJECTE

Durant el temps que ha durat el projecte de l'escola i el barri, hem anat buscant informació a casa i portant-la escola per presentar-la als nostres companys. Després l'hem anat penjant al racó de projecte.



 

jueves, 17 de diciembre de 2015

POEMA DE NADAL




Ahir vam inventar entre tota la classe, un poema de Nadal. Primer vam dir paraules que rimaven amb Nadal, és a dir, que acabaren igual, i després vam anar inventant, a poc a poc, versos per formar un poema. Mireu,mireu...

                                           Alumnes de 1r A

miércoles, 16 de diciembre de 2015

CANÇÓ DEL Xè ANIVERSARI DE L'ESCOLA

Aquest any la nostra escola compleix 10 anys i per celebrar-lo, el mestre de música d'infantil, Juan Carlos Lara, ha inventat una cançó. Vos la deixo al bloc perquè pugueu escoltar-la i aprendre-la.


 

sábado, 12 de diciembre de 2015

ARBRE DE LA LECTURA

Als alumnes de 1r A ens agrada molt llegir llibres i fer una fulla de cadascun d'ells per anar plenant el nostre arbre de la lectura. Mireu que bonic i què content està!!!





ITS RAINING CATS AND DOGS

Its raining cats and dogs, així es diu el bloc de la nostra  mestra d'anglés, Ana. Allí podem trobar cançons, contes i més materials que treballen a l'aula. Per accedir als continguts de primer, cal anar dalt, on posa 1st grade.


viernes, 4 de diciembre de 2015

EL PARE DE BALMA ENS PORTA EL SEU CAMIÓ

Esta vesprada hem tingut una visita molt especial. El pare de Balma Sanjuan ens ha dut el seu camió a l'escola!!! Ens ha explicat totes les parts i que amb el camió porta terra a les taulelleres.  Ha respost totes les preguntes que teníem i hem pujat a la cabina. Mireu què bé ens ho hem passat!!

jueves, 3 de diciembre de 2015

EIXIDA AL PARC VIAL DE LA POLICIA

Este  dilluns hem fet una eixida al parc vial de la policia de Castelló. Primer vam veure un vídeo on una serp anomenada Prudència feia que tot el món es portava de forma correcta pel carrer, tant vianants com conductors. També ens van ensenyar algunes senyals de trànsit.
Després ens van donar un carnet de conduir vam eixir a conduir bicicletes pel circuit que allí tenen. Ens ho vam passar molt bé!!



KIT DE ROBÒTICA HISPAROB

A finals de desembre ens va arribar un kit de robòtica d'Hisparob, amb el qual hem estat treballant durant unes setmanes. Hem aprés com ...