jueves, 30 de julio de 2015

TALLER DE DOBLATGE

En Lidón, la mestra de 2n A vam parlar  parlar dels estudis d'animació DREAMWORKS, editora de Como entrenar a tu dragón, del director, dels productors, els compositors de la música i els actors i actrius, tant si apareixen personalment com si sols fiquen la seua veu. En aquest últim cas, s'anomenen ACTORS DE DOBLATGE. I és açò el que vam fer en aquest taller, ens vam convertir en actors de doblatge, posant veu a personatges de pel·lícules molt conegudes.


 

jueves, 23 de julio de 2015

TALLER DE DRAMATITZACIÓ -- HARRY POTTER



Els dies abans de les vacances de Pasqua vam celebrar la setmana del cinema a la nostra escola. En la nostra mestra, Vanesa, vam fer un taller de dramatització. Abans d'entrar a l'aula ens va explicar que anàvem a una escola de màgia, concretament a Hogwarts, escola de Harry Potter!!! Vam veure uns fragments de la primera pel·lícula i després, va ser el nostre torn. Ens vam convertir en alumnes d'aquesta escola i vam fer molta molta màgia, mireu, mireu.

 

martes, 14 de julio de 2015

REPASSEM L'ORTOGRAFIA

Vos deixo aquest enllaç per tal que pugueu repassar algunes de les normes ortogràfiques que hem treballat aquest curs.



KIT DE ROBÒTICA HISPAROB

A finals de desembre ens va arribar un kit de robòtica d'Hisparob, amb el qual hem estat treballant durant unes setmanes. Hem aprés com ...