lunes, 30 de junio de 2014

LLIBRE IL·LUSTRAT DE TOMBATOSSALS

Amb Doris, la mestra de pràctiques de 5é, hem creat un bonic conte il·lustrat de Tombatossals a les illes Columbretes. L'hem fet amb la tècnia d'estampat i després Doris l'ha imprés i hem montat un llibre per a cadascú. Moltes gràcies!


sábado, 28 de junio de 2014

MARCS PER ALS NOSTRES ACRÒSTICS

L'última setmana de curs hem fet amb cortolina i purpurina uns bonics marcs on hem apegat la foto dels acròstics que ens han regalat els nostres companys de classe per a l'aniversari.




viernes, 27 de junio de 2014

jueves, 26 de junio de 2014

VÍDEO PER A LA REVISTA

La revista del nostre col·legi aquest any és digital i per això, els alumnes de 1r C hem volgut fer un vídeo per explicar-vos a tos, pares, iaios, altres alumnes de l'escola i tota la gent que li interesse, allò que hem fet durant el curs. També podeu veure la revista sencera i així conèixer tot el que s'ha fet al col·legi, al web de l'escola i als diferents blocs d'aula.

miércoles, 25 de junio de 2014

ANIVERSARI DE JESÚS

Jesús fa els anys al mes d'agost, però com no tindrem escola, li hem volgut fer ja, el seu acròstic. Esperem que t'agrade!



domingo, 22 de junio de 2014

ANIVERSARI D'ANTIA

Este mes ha segut l'aniversari d'Antia, així que li hem volgut regalar aquest bonic acròstic amb el seu nom. Moltes felicitats!!


sábado, 21 de junio de 2014

STOP MOTION - PÈBILI A DIVERTILÀNDIA

Els alumnes d'atenció educativa han creat un bonic Stop Motion amb Pèbili, el personatge que ens ha acompanyat durant tot el curs. Mireu que bé els ha quedat:

viernes, 20 de junio de 2014

HISTÒRIES A PARTIR D'UNA IMATGE

La setmana passada Vanesa va passar per les taules amb una caixeta plena d'imatges. Cadascú de nosaltres va agafar una sense mirar i va haver d'inventar una petita història on apareguera aquesta imatge. Mireu, mireu...

miércoles, 18 de junio de 2014

martes, 17 de junio de 2014

RODOLINS AMB ELS PERSONATGES DE PÈBILI



En alternativa hem inventat uns bonics rodolins on els protagonistes són els personatges que apareixen en el conte de Pèbili.

Pèbili tomba la farina
i després es menja una mandarina.

L'estudiant menja mallorquina
i després una sardina.

Pèbili va  la mina 
i se compra una joguina.

Pèbili menja mandarina
i juga amb una nina.

La botiguera juga amb una nina
i li fa una falda a Yasmina.

viernes, 13 de junio de 2014

PLATERO - LA TORTUGA GRIEGA

En clase hemos leído el capítulo de La tortuga griega y a continuación hemos hecho unas preguntas de comprensión.

miércoles, 11 de junio de 2014

GERARD ENS PORTA CUCS DE SEDA

La setmana passada Gerard ens va dur dos cucs de seda dins d'una caixa i ens  va explicar que d'ells naixerien papallones.



martes, 10 de junio de 2014

PAREADOS CON PLATERO

A los alumnos de primero nos gusta mucho inventar pareados, y Antía e Irene han querido escribirle  algunos a nuestro amigo Platero.

OBRIM UN PEIX

en Bea, la nostra mestra de pràctiques vam obrir un peix i vam veure les seues parts, per on respirava, quin era el seu esquelet... i fins i tot li vam traure un ull.

domingo, 8 de junio de 2014

L'ARC DE SANT MARTÍ

Alguns alumnes de 1r C ens hem aprés el poema de L'arc de Sant Martí de Fina Girbés i l'hem volgut gravar.

martes, 3 de junio de 2014

GRAVEM EL RAP DE LA GALLINA CAROLINA

Avuí hem gravat entre tota la classe el llibre El rap de la gallina Carolina, de Pep Castellano i Canto Nieto. Després de llegir i realitzar diferents activitats al voltant del llibre, cadascú de nosaltres s'ha aprés una pàgina  i avuí l'hem gravada a ritme de rap. Voleu veure'ns?

domingo, 1 de junio de 2014

ANEM A LA GRANJA ESCOLA

El 21 de maig, els alumnes de 1r vam anar d'excursió a la Granja-escola Masia del Cossí. Allí vam veure molts animals, vam fer saquets amb herbes aromàtiques i vam passejar en un carruatge. Ens ho vam passar molt bé!

KIT DE ROBÒTICA HISPAROB

A finals de desembre ens va arribar un kit de robòtica d'Hisparob, amb el qual hem estat treballant durant unes setmanes. Hem aprés com ...