jueves, 30 de enero de 2014

TASTEM FORMATGES

L'estudiant del llibre de Pèbili va comprar un tros de formatge, per això a classe hem tastat diferents formatges i hem omplit una fitxa on havíem d'escriure el tipus de formatge,  com era l'olor, la textura, el color...
Per a saber quin era l'origen de cada formatge, així com alguna curiositat, hem buscat a Internet i ho hem llegit. El que més ens ha costat provar ha segut el formatge blau, però al final, quasi tots hem menjat. Aquesta activitat ens ha agradat molt!




domingo, 26 de enero de 2014

ACRÒSTIC PER A GERARD

La setmana passada va ser l'aniversari del nostre company Gerard, que ja ha fet 7 anys. Vos deixem l'acròstic que li hem regalat.



jueves, 16 de enero de 2014

ANIVERSARI DE MARTÍN

Hui és l'aniversari del nostre company Martín, i per això li hem volgut escriure i regalar, entre tota la classe, el següent acròstic. Esperem que t'agrade.
Moltes felicitats!!





ANIVERSARI DE JONI

El primer alumne que  ha complit 7 anys ha segut Joni i entre tota la classe li hem regalat aquest acròstic. Mireu en quines lletres més boniques hem escrit el seu nom.

Moltes felicitats!


KIT DE ROBÒTICA HISPAROB

A finals de desembre ens va arribar un kit de robòtica d'Hisparob, amb el qual hem estat treballant durant unes setmanes. Hem aprés com ...