domingo, 6 de abril de 2014

INVENTEM HISTÒRIES

 Avuí hem inventat històries i les hem escrites a la llibreta de llengua. Ací deixem algunes:

 EL POLLET PIT
Hi havia una vegada en una granja d'un pastor, havia nascut un pollet, i li van posar Pit. Un dia quan tenia 7 anys, es va escapar i digueren la mare i el pare "- Pit, on estàs?" i sabeu on estava? Estava a la seua casa i conte contat, conte acabat.
                                                                                                 (Lucas)

EL PASTOR JOSÉ
Un dia el pastor José en la seua granja munyia a la seua vaca, però no estava queta i se'n va anar al carrer. Tots els animvan la van seguir al carrer. El pastor va anar corrents en els seus animals i els va parar i van tornar a la granja.
(Felix)
 LA PRINCESA
Hi havia una vegada una princesa  que es deia Mireia. Mireia estava netejant la seua casa perquè estava molt bruta. un dia es va trobar amb un príncep que es deia Rubén i es van casar i van ser feliços i van menjar pastissos.
(Marta)

EL DRAC I EL CAVALLER
Hi havia una vegada en un palau, una princesa. Un dia va aparèixer un drac i de sobte va vindre un cavaller i va matar al drac.
(Raul)

 EL VAIXELL PIRATA
 Fa molt de temps hi havia un vaixell pirata i allí hi havia pirates. El capità es deia Josep. Un dia van trobar un mapa i van decidir anar a la illa Pirata. Van arribar hi havia un tresor però l'estaven protegint uns esquelets, i els pirates van lluitar per tindre el tresor. Al final van guanyar als esquelets i van emportar-se el tresor al vaixell, i conte contat, ja s'ha acabat.
 (Ruben)

 UNA GERMANA QUE TÉ PODERS DE GEL
Hi havia una vegada una princesa que es deia Elsa i tenia una germana que es deia Anna. Elsa tenia poders i va jugar amb la neu i Elsa sense voler li  va donar en gel al cap i se va congelar. Elsa plorant d'això,  la va descongelar i conte contat, conte acabat.
(Ania)

LES PRINCESES
Hi havia una vegada un paisatge on hi havia moltes princeses que eren germanes i havien d'anar al mateix lloc i cadascuna volia anar  a un lloc.
(Mireia)

RAPUNZEL, LA XIQUETA
Hi havia una vegada Rapunzel. Era una xiqueta bona, bonica i era una princesa bonica, era xicoteta i com tenia un any anava a la guarderia i feia dibuixos.
(Hannah) 

ELS PARDALS
Hi havia uns pardals volant i un gos els va agarar a tots i el granger no es donar compte. El gos els va atrapar en una gàbia i el granger els va soltar.
(Sergi)



No hay comentarios:

Publicar un comentario

ELS JOCS OLÍMPICS EN CAPSES D'APRENENTATGE

Fa dues setmanes  vam començar un nou projecte dedicat als Jocs Olímpics, però no el treballem amb la metodologia d'ABP, sinò amb 7 caps...