lunes, 30 de septiembre de 2013

PÈBILI

Els alumnes que anem a alternativa hem començat a llegir el  llibre anomenat PÈBILI d'Irene de Puig i Manuela Gómez. Primer hem observat la portada: Qui hi ha? Qui són les autores? Qui és la il·lustradora? Qui serà el personatge que apareix? A què es dedicarà?

A continuació hem fet un trencaclosques de la portada, primer hem dibuixat, hem retallat i finalment, hem apegat en una cartolina.




APRENEM UN EMBARBUSSAMENT

A classe hem treballat el so i grafia de la s i és per  això que hem aprés un embarbussament on es repeteix aquest so. Després, els xiquets que ens hem animat, ho hem gravat en vídeo.

 

viernes, 27 de septiembre de 2013

LA GERMANETA DE FÈLIX

El dimecres Fèlix se'n va anar abans de l'escola perquè anava a veure la seua germaneta Noa, que encara no ha nascut. Al dia següent ens va dur unes fotos i ens va explicar que eren ecografies, i que se feien en una màquina que te passaven per la panxa. Nosaltres ja ho sabíem, perquè Ania també ens va dur una ecografia, en aquest cas, del cor.


jueves, 26 de septiembre de 2013

DIARI DE L'ESTIU

Aquest estiu hem escrit un diari, i durant la primera setmana de curs, hem anat llegint un o dos dies, per contar als companys, les nostres vacances.



miércoles, 25 de septiembre de 2013

ANIVERSARI D'IRENE

La setmana passada va ser l'aniversari de la nostra companya Irene i entre tots li vam escriure i regalar un Acròstic amb el seu nom. Moltes felicitats Irene. Per molts anys!


Imagina que és famosa
Rebonica
És una estrela de rock
Nadadora de la piscina
Estudia projectes


miércoles, 11 de septiembre de 2013

EL BAGUL DE LES LLETRES BAIXA AL 1r CICLE

Aquest any el bagul de les lletres ha canviat de centre i ha baixat al primer cicle de primària, concretament a 1r C del Ceip Manel Garcia Grau de Castelló.
 Esperem que els xiquets i les xiquetes gaudisquen de totes les activitats que la curiosa mascota del bagul, els té preparades. Ací deixem el nom de tots els protagonistes de la classe.

 

KIT DE ROBÒTICA HISPAROB

A finals de desembre ens va arribar un kit de robòtica d'Hisparob, amb el qual hem estat treballant durant unes setmanes. Hem aprés com ...