miércoles, 11 de enero de 2012

HISTÒRIA SOBRE L'UNIVERS

Després d'haver llegit el llibre "Un veí ple de sorpreses" vam haver d'escriure una petita història amb paraules que havien aparegut a la lectura i que feren referència a l'univers. Ací podeu llegir algunes:

UN SOMNI FET REALITAT

En la Terra hi havia una xiueta que es deia Ana i li agradava ser astronauta. Per això mirava el sistema solar i la Via Làctia amb el telescopi totes les nits. Somiava que anava de viatge amb la seua nau espacial a la Lluna.
Quan es va fer gran, el somni es va fer realitat. En la seua nau espacial va anar a la Lluna i pel camí va vore el Sol i un planeta on hi havia extraterrestres; va parar al planeta. Ana es pensava que els extraterrestres li farian alguna cosa, però es va fer amiga de Pepito el marcianet i se'n van anar junts amb la nau espacial a la Lluna de vacances.

Natalia

EL SOMNI DE PERE

Pere volia ser astronauta desde molt petit. La seva gran afició era mirar pel telescopi.  En fer-se gran recorreria el Sol i la Lluna amb una nau espacial.
El seu gran somni sempre havia sigut vore desde molt lluny el planeta Terra, viatjar per la Via Làctia i vore a les persones com si foren formiguetes.
De ben menudet, per la nit, li agradava mirar per la finestra per vore el sistema solar i s'inventava mil històries de fantasia fent viatges per tots els planetes.
Ara és feliç treballant en el que més li agrada.

Ivan

L'ASTRONAUTA PERDUT
Des de la Terra van enviar una nau espacial amb quatre astronautes que volien explorar el sistema solar. Van visitar tots els planetes i els que més els van agradar van ser Mart i els anells de Júpiter. Al Sol no van poder anar perquè se cremaria la nau.
Quan van arribar a la Lluna van eixir a passejar i Filp, l'astronauta més avenurer es va perdre.   Els seus amics estaven molt preocupats i van començar a buscar dins dels cràters i quan ja no sabien què fer, va aparèixer un selenita. El selenita els va ensenyar com vivien a la Lluna i es van fer amics. 
Després  els nostres amics van tornar a la Terra i de d'allí amb el telescopi mire la Via Làctia i busqeun al seu amic selenita.

Maira


No hay comentarios:

Publicar un comentario

EL VERB

Després de treballar els verbs hem creat Visuals Thinkings amb els conceptes més importants.