jueves, 15 de diciembre de 2011

JO VOLDRIA SER... VÍDEO

Els meus alumnes em van demanar que si els podia gravar en vídeo dient els rodolins que havíen inventat per a l'activitat de Jo voldria ser... així que avui els he gravat. Ací podeu veure el vídeo:


4 comentarios:

  1. Hola: ya hemos hecho las ilustraciones, mañana publico la entrada, hay un slideshare con los dibujos, pero siquieres te puedo manda el power al correo. Un saludo y gracias porque hemos disfrutado mucho.

    ResponderEliminar
  2. Mañana nos pasaremos por vuestro blog para verlas. Hoy se los he dicho a mis alumnos y les ha hecho mucha ilusión. Me alegro que hayáis disfrutado con el trabajo.

    Un abrazo

    ResponderEliminar
  3. Molt bo el vídeo! Segur que han après moltíssim a partir d'aquesta activitat proposada. Segueix així Vanesa que està molt bé!

    Salutacions!

    ResponderEliminar
  4. Hola xics i xiques del Bagul de les lletres!!!
    M'agraden molt els redolins que heu fet, són molt divertits!!!!
    La meua tripulació anem a treballar els redolins amb el seu nom i després amb eixe redolí, inventarem contes, quan ho tinguem ja ho compartirem amb tots vosaltres. D'acord???
    Saludets a tots i totes i...BON NADAL!!!!

    ResponderEliminar

DIA DEL DEPORTE AL MGG

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...