jueves, 15 de diciembre de 2011

JO VOLDRIA SER... VÍDEO

Els meus alumnes em van demanar que si els podia gravar en vídeo dient els rodolins que havíen inventat per a l'activitat de Jo voldria ser... així que avui els he gravat. Ací podeu veure el vídeo:


4 comentarios:

  1. Hola: ya hemos hecho las ilustraciones, mañana publico la entrada, hay un slideshare con los dibujos, pero siquieres te puedo manda el power al correo. Un saludo y gracias porque hemos disfrutado mucho.

    ResponderEliminar
  2. Mañana nos pasaremos por vuestro blog para verlas. Hoy se los he dicho a mis alumnos y les ha hecho mucha ilusión. Me alegro que hayáis disfrutado con el trabajo.

    Un abrazo

    ResponderEliminar
  3. Molt bo el vídeo! Segur que han après moltíssim a partir d'aquesta activitat proposada. Segueix així Vanesa que està molt bé!

    Salutacions!

    ResponderEliminar
  4. Hola xics i xiques del Bagul de les lletres!!!
    M'agraden molt els redolins que heu fet, són molt divertits!!!!
    La meua tripulació anem a treballar els redolins amb el seu nom i després amb eixe redolí, inventarem contes, quan ho tinguem ja ho compartirem amb tots vosaltres. D'acord???
    Saludets a tots i totes i...BON NADAL!!!!

    ResponderEliminar

ELS JOCS OLÍMPICS EN CAPSES D'APRENENTATGE

Fa dues setmanes  vam començar un nou projecte dedicat als Jocs Olímpics, però no el treballem amb la metodologia d'ABP, sinò amb 7 caps...