jueves, 6 de octubre de 2011

TRACA DE RIMES



Per iniciar-nos a escriure poesia, avui hem fet a classe una activitat que s'anomena Traca de Rimes i que recull el llibre Poemania d'Anna Ballester.
Al panell de suro ens hem trobat 5 cartolines amb una paraula escrita. L'encarregat de cada taula s'ha alçat i ha agafat una de les cartolines. Després Vanesa ens ha dit que llegírem bé la paraula escrita, perquè havíem d'escriure en 5-6 minuts, totes les paraules que se'ns ocorregueren que rimaren amb aquella. Passats els minuts, cada equip ha passat la cartolina a un altre equip, sempre fent una roda, i aquests, després de llegir tot el llistat de paraules, durant uns minuts n'havia d'escriure més. Aquesta activitat ha acabat quan a cada equip li ha arribat altra volta la seva cartolina. Finalment cada encarregat ha eixit, ha llegit les diferents paraules i  ha penjat la cartolina una altra volta al panell de suro. 


Així han quedat les cartolines:

El fet que cada cartolina passe pels diferents equips fa que s'ajuden uns d'altres per tal de completar entre tots la cartolina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL DEPORTE AL MGG

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...