viernes, 24 de junio de 2011

EL BAGUL VIATGER

Com vam informar a principi de curs, un bagul carregat de llibres per a tota la família ha anat recorrent les diferents cases dels alumnes. El bagul estava uns deu dies a cada casa, tornava a l'escola i se'n tornava a una altra casa, i així fins arribar a totes les cases de l'alumnat de 4t.
Fent un resum del que ha segut aquest projecte, podem dir que el resultat ha segut molt positiu; entre els pares i els alumnes han escrit un total de 40 comentaris, s'han llegit una mitja de 2,5 llibres per família i s'han introduit 10 llibres més al bagul.

Algunes de les recomanacions de llibres escrites han segut:

Recomano Las aventuras de Tom Sawyer perquè és molt divertit, graciós i molt aventurer. Les seues aventures són molt perilloses i sempres castiguen a Tom. (Silvia Albert)

Yo recomiendo Marina, una historia de amor, un poco triste y con mucha fantasía por el medio, casi un poco increible, pero a mi me ha gustado (MªDolores)

També he llegit Marina. És una història amb tot tipus de sentiments: amor, odi, ràbia, venjança. Segons el tipus de sentiment que tenen els personatges, veuen les coses de forma diferent. (MªPilar)

He llegit La granota sabuda i és un llibre on uns animals busquen venjança, és entretingut.
També he llegit Las aventuras de Tom Sawyer, és un xiquet molt popular que fa tot tipus de "travesures". M'han agradat molt. (Martina Garcia)

Me ha gustado mucho "El niño con el pijama de rayas", es un libro de una lectura fácil y sencilla, con un contenido triste y duro, pero a su vez tierno. El tema de este libro me hizo pensar en lo crueles que podemos llegar a ser las personas. (Angelines)

He leído "Las manzanas" de Agatha Christie, una novela de misterio que no está mal y resulta ditraída. El tema es la trágica muerte de una niña en una fiesta, de cuyos por menores resuelve el inspector Poirot. (Juanma)

Marina es una novela que se lee con mucha avidez. La recomiendo a las personas que les gusten las aventuras con suspense y misterio. (Begoña)

El niño con el pijama de rayas. Magnífico libro que muestra el fatal descubrimiento de los horrores que la guerra a los ojos de un niño, ante la pasividad de los mayores. (Enrique)

He llegit "Las manzanas" perquè Agatha Christie sempre m'ha agradat. He gaudit molt amb aquesta novel·la. (Chela)

Marina m'ha paregut un llibre fàcil de llegir i molt imaginatiu. La ficció i la realitat es mesclen pels carrers de Barcelona. Us el recomano. (José Miguel)

Jo també recomano Las aventuras de Tom Sawyer. Tom fa aventures molt perilloses i sempre acaben castigant-lo a ell. (Maria Peraire)

Recomiendo "El niño con el pijama de rayas". Aunque es muy fácil de leer, es un poco triste. (Consuelo Monfort)

Jo recomano "Las aventuras de Tom Sawyer" pels personatges i aventures de Tom. A mi m'ha agradat la de pirates. (Joham Moreno)

Recomane "Les aventures de Tom Sawyer" per la gran varietat de les travesures que fan ell i el seu amic. (Nahika Prats)

Recomane "Los guardianes del bosque" perquè és molt divertit i fantàstic. (Lorena Sales)

Jo recomane "Los guardianes del bosque" perquè és molt bonic i aprens a cuidar del medi ambient.

També recomane "El monstruo peludo" perquè és molt graciós i bonic, perquè hi ha una xiqueta que li fa la burla a Montse. (Elia Tena)

Recomiendo "Los guardianes del bosque" porque es triste, pero al final son todos felices.
También recomiendo "El oso peludo" porque es muy divertido y gracioso.(Ana Tena)

Saber que se puede. Un conmovedor ejemplo, Irene Villa. Cuando lees el libro valoras más la vida, vale la pena leerlo. (Asun)

Recomano La granota sabuda perquè és un conte molt divertit on intervenen molts animalets com una granota, un elefant, dos pardals i una mosca. (Angel Tena)

Recomiendo Las manzanas a quién le guste leer novelas de misterio. Todo empieza en la fiesta de Halloween, que cuando termina, desaparece una niña, a la que alguién la asesinó metiéndole la cabeza dentro de un barreño de agua con manzanas hasta que se ahogó. El detective Poirot interviene. (Angel)

Recomiendo El niño con el pijama de rayas por ser una fábula que nos hace reflexionar en los momentos difíciles que tenemos en la vida. (Claudia)

M'alegre que hageu gaudit llegint en família. Gràcies per comentar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL DEPORTE AL MGG

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...