martes, 14 de junio de 2011

DESCRIVIM ALS MESTRES


Avui he demanat als meus alumnes que descrigueren a un mestre de l'escola o dels que han tingut. Està bé saber què és el que pensen de les persones amb les quals comparteixen moltes hores al llarg de l'any. Ací us deixe algunes. M'ha fet gràcia, quan diuen que m'agrada apuntar-los als projectes col·laboratius. Serà que ells també gaudeixen participant?

Mª JOSÉ

Mª José és la nostra mestra d'anglés i és de Gandia.. Té 22 anys, és alta i prima, té els ulls marrons i és molt guapa. Té el cabell ondulat, llarg i moré.
És simpàtica i alegre, de vegades s'enfada i ens fa copiar, també és agradable, divertida i li agrada jugar amb nosaltres a jocs d'anglés.
Li agrada caminar, córrer, explicar les coses, viatjar i fer coses en anglés.
Normalment va vestida amb camiseta de mànega curta i lèguins, i porta sandàlies o sabates de mudar. Porta arracades, polseres i un anell de Tous.
(Elia Tena)


GELES
Geles és la mestra de 3r, és baixeta, té el monyo negre, els ulls marrons i els llavis finets, i té les cames primes.
Geles és molt simpàtica i divertida i li agrada bromejar. A Geles li agrada molt anar d'excursió perquè s'ho passa molt bé. També li agrada la sopa, els macarrons, els fideus i també els dolços, com els caramels, els bombons i els pastelets de xocolate i maduixa amb nata i melmelada.
A Geles també li agrada fer esport, com anar a passejar a Llosar i jugar a handbol.
(Cristina Ivan)


GELES
Geles és un poc baixa, té els ulls marrons, el monyo negre i llis i amb serrll. Té 30 anys, és primeta i porta arracades.
Geles és simpàtica, amable, espavilada, treballadora, divertida i graciosa i de vegades s'enfada.
A Geles li agrada molt treballar i ensenyar als alumnes.
(Nahika Prats)


VANESA
Vanesa és la meva mestra. Té 29 anys, és alta i prima, té els ulls marrons i el cabell el té un poc ondulat i moré, també porta serrell llarg.
Ella és simpàtica i amable, i de vegades ens riny perquè ens portem malament, però és molt bona mestra. És agradable i divertida i no sol estar trista, sinó contenta.
Li agrada caminar i escriure, també li agrada apuntar-nos a projectes i li agrada fer coses a l'ordinador.
Va vestida amb camiseta de mànega curta blanca,  pantalons llargs i sandàlies. No sol portar polseres ni arracades.
(Elia Tena)


VANESA
Vanesa té 29 anys, té el monyo negre i llarg, és alta i té els ulls marrons.
És simpàtica, bona, molt llesta i molt, molt bona mestra.
Li agrada fer-nos exàmens, també el seu equip, o siga, el Reial Madrid. Li agrada apuntar-se i apuntar-nos a nosaltres, en projectes, no li agrada la mala lletra i tampoc li agraden els exàmens que tenen mala nota o els que estan suspesos.
Vanesa és bona, llesta i la millor mestra del món.
(Joham Moreno)

EMILIANA
Emiliana té 54 anys, és morena, prima i molt religiosa. Quasi sempre porta ulleres. És simpàtica i agradable. És bona, però de vegades s'enfada. Li agrada fer jocs si els alumnes es porten bé, també li agraden les pipes i explicar coses religioses.
(Lorena Sales)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL DEPORTE AL M

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...