El blog en altres llengües/ el blog en otras lenguas:

viernes, 13 de mayo de 2011

FESTA PER LA LLENGUADemà se celebra a Vilafranca la Festa per la llengua, i hi haurà tot tipus d'actes: visita guiada, cercavila, tallers, xocolatada, teatre, actuació musical... Us esperem!
Els alumnes de l'escola llegiran contes, poesies, rondalles a l'escenari durant tota la vesprada. Els alumnes de 4t, després haver pensat i pensat, vam decidir que llegiríem la rondalla de El dimoni fumador d'Enric Valor, ja que cal que la seva obra estiga present en un acte que fa referència a la llengua per la qual ell tant va lluitar.


III Festa per la Llengua a VilafrancaVilafranca, 14 de maig de 2011.

12:00 h. Rebuda dels participants a la Plaça d’En Blasc d’Alagó. A continuació, visita guiada pel casc antic de Vilafranca, amb activitats específiques per a xiquets i xiquetes.
12:45 h. Cercavila musical a càrrec de la Xaranga de Vilafranca, des de Plaça de l’Església fins la Casa de la Música.
13:00 h. Jornada de portes obertes de l’Escola de Música, a càrrec de la Unió Musical de Vilafranca. Visita de les instal·lacions i audició del Conjunt Instrumental.
13:45 h. Cercavila musical des de la Casa de la música fins el Parador de Festes amb la Xaranga de Vilafranca.
14 :00 h. Dinar de germanor al Parador de Festes. L’Organització facilitarà taules, cadires i refrescs per als assistents.
15:00 h. Muntatge dels tallers per part dels centres educatius i de les associacions.
15:30 h. Inici dels tallers i de les actuacions a l’escenari.
Hi haurà tallers de màscares, de pasta de paper, de cuina, de “Ball-plà”, de joguines, de reciclatge i plantes autòctones, de maquillatge, del retaule de Valentí Montoliu… i molts més. Vine i participa!
17:30 h. Berenar per a tots/es els/les participants. L’Organització oferirà xocolata i rotllo a tots els xiquets i xiquetes que hagen acudit a la Festa, així com a totes les persones responsables dels tallers.
18:00 h. Actuació teatral “Les aventures de Froilàn”, a càrrec del Grup d’animació “La Xalera”.
19:00 h. Acte de cloenda amb les intervencions institucionals a l’escenari.
A continuació, actuació musical amb el grup “Lilit i Dionís”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario