viernes, 13 de mayo de 2011

FESTA PER LA LLENGUA



Demà se celebra a Vilafranca la Festa per la llengua, i hi haurà tot tipus d'actes: visita guiada, cercavila, tallers, xocolatada, teatre, actuació musical... Us esperem!
Els alumnes de l'escola llegiran contes, poesies, rondalles a l'escenari durant tota la vesprada. Els alumnes de 4t, després haver pensat i pensat, vam decidir que llegiríem la rondalla de El dimoni fumador d'Enric Valor, ja que cal que la seva obra estiga present en un acte que fa referència a la llengua per la qual ell tant va lluitar.


III Festa per la Llengua a VilafrancaVilafranca, 14 de maig de 2011.

12:00 h. Rebuda dels participants a la Plaça d’En Blasc d’Alagó. A continuació, visita guiada pel casc antic de Vilafranca, amb activitats específiques per a xiquets i xiquetes.
12:45 h. Cercavila musical a càrrec de la Xaranga de Vilafranca, des de Plaça de l’Església fins la Casa de la Música.
13:00 h. Jornada de portes obertes de l’Escola de Música, a càrrec de la Unió Musical de Vilafranca. Visita de les instal·lacions i audició del Conjunt Instrumental.
13:45 h. Cercavila musical des de la Casa de la música fins el Parador de Festes amb la Xaranga de Vilafranca.
14 :00 h. Dinar de germanor al Parador de Festes. L’Organització facilitarà taules, cadires i refrescs per als assistents.
15:00 h. Muntatge dels tallers per part dels centres educatius i de les associacions.
15:30 h. Inici dels tallers i de les actuacions a l’escenari.
Hi haurà tallers de màscares, de pasta de paper, de cuina, de “Ball-plà”, de joguines, de reciclatge i plantes autòctones, de maquillatge, del retaule de Valentí Montoliu… i molts més. Vine i participa!
17:30 h. Berenar per a tots/es els/les participants. L’Organització oferirà xocolata i rotllo a tots els xiquets i xiquetes que hagen acudit a la Festa, així com a totes les persones responsables dels tallers.
18:00 h. Actuació teatral “Les aventures de Froilàn”, a càrrec del Grup d’animació “La Xalera”.
19:00 h. Acte de cloenda amb les intervencions institucionals a l’escenari.
A continuació, actuació musical amb el grup “Lilit i Dionís”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ELS JOCS OLÍMPICS EN CAPSES D'APRENENTATGE

Fa dues setmanes  vam començar un nou projecte dedicat als Jocs Olímpics, però no el treballem amb la metodologia d'ABP, sinò amb 7 caps...